Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30-as férfi piával és konditeremmel (első nem jó, de hasznos) vezeti le a feszültséget, hogy 2 éve nincs párja és sok a visszautasítás, az csak a férfi hibája? Magának köszönheti (rendes, nem ronda, dolgozik, empatikus, stb) csak a magányt?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 22:14
11/25 anonim válasza:
Ui.: Az az ember aki a piába menekül az gyáva és szánalmas egy alak.
12/25 A kérdező kommentje:
Inkább csak jól érzem magam 5 ször, elterelem a figyelmem a szexről meg a kocákról.
2017. máj. 1. 22:54
13/25 A kérdező kommentje:
Nem menekülök, a pia repül agától a kezembe, mint a bumeráng. Csíp engem. Megh ne csesz át, azt adja, amit várok, amit tud adni. Nem hazudik, nem csal meg, megvigasztal, ellazít, mosolyra derít. Igazi társ.
2017. máj. 1. 22:56
14/25 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Inkább kezeltesd magad!
Nem vagy még rosszul a rinyálásodtól?
15/25 anonim válasza:
Hú én rosszul vagyok azoktól a férfiaktól akik ilyen gyakran isznak. Baromi taszító. Amúgy ja, magadnak köszönheted mert ahelyett hogy építenéd magad, inkább az önsajnálat mocsarában vergődsz. Attól még hogy nincs nőd még képesnek kell lenned kiegyensúlyozott életet élni. A konditerem oké, hasonló építőjellegű dolgokat kellene csinálnod. Talán nem túl hatékonyan ismerkedsz, át kellene gondolnod mit hogyan csinálsz és hogy vajon mit mutatsz meg magadból a nőknek. A keserűséget, csalódottságot mind le lehet venni valakiről és nem éppen vonzó.
16/25 A kérdező kommentje:
Jogász vagyok amúgy. De más munkakörben, megélek az átlagbéremből. De havi 20 elmegy piára.
2017. máj. 1. 23:07
17/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk már rendes, szakállásra nem vennének fel, elbutultam ahhoz.
2017. máj. 1. 23:08
18/25 anonim válasza:
"Havi 20 elmegy piára" -> Az már azért necces. Hetente 1x, max 2x iszok én is, egy-egy sör, vagy 1-2 pohár bor lecsúszik, de havi 5-8 ezerbe azért belefér. Mellette edzek én is, így megfér a kettő.
Viszont a feszültséget magadban kellene lerendezned. Azt mindig megérzi a másik fél. Feszült vagy, gátlásaid, félelmeid vannak, és ez az ami nem vonzó. Hiába vagy rendes, nem ronda, empatikus, ez maximum egy barátsághoz elég a nőknél.
33F
19/25 anonim válasza:
Ne haragudj, de így senkinek sem kellenél, úgyhogy igen, a te hibád. A nők többsége még dohányzóval sem jönne össze, piással meg végképp nem,tök mindegy, hogy csak jól érzi magát vagy berúg-e. Ez sok.
20/25 A kérdező kommentje:
Nekem majd minden 2. férfi ismerősöm, aki családos, az eléggé piás. Mégis velük van a feleségük.
2017. máj. 2. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!