Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as korúak! Ti hogyan látjátok, kik boldogabbak az ismerősi körötökben? Akik ennyi éves párkapcsolatban élnek, vagy szinglik (nem magányosak)
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 10:30
11/17 Költőnő? válasza:
Egyedülállóként is lehet őszintén az ember és párkapcsolatban is hazudhatja magának gyávaságból azt, hogy boldog.
13/17 anonim válasza:
Azok, akik párkapcsolatban élnek, de nem kényszerítik bele magukat és egymást sem házasságba, sem gyerekvállalásba :)
14/17 A kérdező kommentje:
Van aki belekényszeríti a másikat gyerekvállalásba? Láttam már ilyeneket persze, hogy a nő direkt tehetbe esik, hogy magához láncolja a férfit, de azt hittem ez ritka.
2017. máj. 1. 12:35
15/17 anonim válasza:
"Láttam már ilyeneket persze, hogy a nő direkt tehetbe esik, hogy magához láncolja a férfit, de azt hittem ez ritka."
Nem kell feltétlen direkt teherbe esés.
Elég, ha az egyik fél ultimátumot intéz a másikhoz, hogy most aztán házasság/gyerek vagy mehetsz amerre látsz.
Ilyenkor persze megijed az, aki az ultimátumot kapja, belemegy, és ideig-óráig akár még boldog is lehet, de egy idő után rá fog jönni, hogy ezt mégsem neki találták ki
16/17 anonim válasza:
A boldogság a boldogtalanság pillanatnyi hiánya!
17/17 anonim válasza:
"Van aki belekényszeríti a másikat gyerekvállalásba?"
Ha tudnád, mennyi ilyen van... ahogy fentebb is írták, ez sima zsarolás útján is működik. Ha szeretnél az illetővel maradni, akkor fogadd el, hogy ez csak házasság és gyerek által lehetséges. Ha nem tetszik, mehetsz, amerre látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!