Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan 25 +-os szűz férfit, nőt, akiknél totálisan érthetetlen, miért azok?
Úgy értem, hogy tök jól néznek ki, emberileg sem találni bennük kivetnivalót, különösebben nem is gátlásosak, jó a beszélőkéjük is, járnak társaságba, vagányság is van bennük - szóval minden adott lenne egy kapcsolathoz, de mégsem volt még nekik semmi.
Ha beszélő viszonyban is vagytok egy ilyen pasival, nővel, mit mondanak, mi az oka, hogy ez így alakult? Szimplán csak nem jött össze és ennyi? Szégyellik vagy sem?
Általában az aszexuálisok ilyenek (ahogy már mondták) csak hát MO-n nem igazán lehet felvallani a másságot ezért ők is rejtőzködve élnek.
Mivel nem nagy öröm ha agyonvernek a náci jobberek és társaik. Meg szeretnéd megtartani az állásod.
Már mint úgy "érthetetlen", hogy te nem tudsz arról, hogy adott embereknek milyen státusza van.
Nekem is beszólt egy csaj 3 évvel ezelőtt hogy "Mindenki szokott k.félni lehet hogy csak te nem"
Én kérek elnézést, hogy vadidegen embereknek nem csinálok reklámot.
Az illető csajnak sem szóltam egy szót sem.
Senkinek semmi köze hozzá ! És gondoljon mindenki azt amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!