Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer lennék mert egy 31 éves szűz férfiként visszautasítottam egy csinos nőt mert nem hiszem el hogy tőlem akarnak valamit a nők?
Unokatesóm barátnője egy aranyos csinos lány.
Mondtam neki hogy félénk vagyok meg elárultam hogy szűz vagyok. Ő csak mosolygott hogy ez tök aranyos és szívesen találkozna még velem.
Én nem hiszem hogy egy ilyen nő akarna valamit ezért mondtam neki hogy aranyos vagy de most nem szeretnék ismerkedni
menj el pszichológushoz.
ezt hívják önsorsrontásnak.
felőlem halálodig egyedül és szűz maradhatsz, ha ez neked jó.
Igen.
Én is voltam viszont ilyen, kb tizenéves koromban, amikor nagyon kevés önbizalmam volt. Csak utána ezt kinőttem és elmúlt, megváltozott az életem ebben és azóta bőven sikeresebb vagyok.
24/f
Ezt döntsd el te.
Ha a társadalom véleménye érdekel, akkor valószínűleg azt mondják majd, hogy igen, lúzer vagy.
Ha engem kérdezel akkor egyszerűen csak azt mondanám, hogy ostoba vagy. Már bocs.
Úgy gondolom olyan ember lehetsz, aki várja, hogy megtörténjen vele az élet, közben pedig észre sem veszed és elmegy melletted.
Tegyük most azt félre, hogy ilyen idős korban már sokaknak megfogalmazódik a családalapítás gondolata a fejében.
Nem hiszem, hogy bárkinek is a társadalmi kényszer miatt kell bármit is megtennie, de most úgy őszintén mire vársz ?
Mit veszíthettél volna, ha találkozol vele, főleg meg ha még csinosnak is találod ?
Ez csak egy vélemény, egy a sok közül.
De később majd úgy is felteszed a mi lett volna ha...kérdést.
Erről a szintről már nincs hova rontanod az önbizalmad, se az önbecsülésed, hiszen pont ezek hiánya miatt szalasztod el az alkalmat.
Ám végül is azt csinálsz amit akarsz, lehet jobb egy idegennel, csak túl soká most már gondolom ennyi idősen nincs értelme sötétben tapogatózni.
Figyu, az egy dolog, hogy szűz vagy meg félénk, de van egy személyiséged, mint mindenki másnak, és ezt a nők vonzónak találhatják. Plusz külsőre is bejöhetsz bármelyiknek. Valamikor el kell kezdeni, és szerintem ha nem egy csinos nőről lett volna szó, hanem egy olyanról, aki a "te ligádban játszik", azt is elutasítottad volna.
Görgeted magad előtt ezt a "gátlás-gombócot", mint egy ganajtúró bogár, és emiatt nem tudsz előre lépni jottányit sem. Valószínűleg egy tök normális, megértő nő lehetett, aki a leírásod szerint még jól is nézett ki, te meg elküldted. Te úgysem fogsz lányoknál kezdeményezni, legalább akkor menj bele a dologba, ha ők akarnak közel kerülni hozzád. Lehet, hogy korábban is becsajozhattál volna, csak ilyen-olyan, csak a fejedben létező mondvacsinált indokokkal lemondtál a lehetőségektől, mert "a Hangok" ezt mondták. Ne akarj már egyedül megöregedni, arra senki sem vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!