Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzer lennék mert egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer lennék mert egy 31 éves szűz férfiként visszautasítottam egy csinos nőt mert nem hiszem el hogy tőlem akarnak valamit a nők?

Figyelt kérdés

Unokatesóm barátnője egy aranyos csinos lány.

Mondtam neki hogy félénk vagyok meg elárultam hogy szűz vagyok. Ő csak mosolygott hogy ez tök aranyos és szívesen találkozna még velem.

Én nem hiszem hogy egy ilyen nő akarna valamit ezért mondtam neki hogy aranyos vagy de most nem szeretnék ismerkedni

2017. ápr. 24. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Velem 18 évesen volt ilyen, hogy lett végül egy 16 éves barátnőm másfél hónapra. Csókolóztunk és volt kölcsönös orális szex is.

Aztán viszont szakítottam vele, mert úgy éreztem "nem vagyok eléggé szerelmes belé". Egy kva nagy idióta voltam. Utána legközelebb 3 év múlva láttam megint puncit, 21 évesen, amikor elveszítettem a szüzességem. Én is nagy lúzer voltam ebben, de legalább kinőttem már.

2017. ápr. 24. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Neked mar most sincs semmilyen onbizalmad es onbecsulesed szoval nem tudsz mit karositani.
2017. ápr. 24. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Tudod van az a vicc, amikor a falut elönti az árvíz és a pap a templom tornyára fölmászva mondogatja, hogy őt majd az úristen megmenti, helyette mentsék a többieket.

Odamegy hozzá az egyik szomszéd csónakkal, de elküldi, aztán a polgármester, majd a rendőr, utána a mentők, végül a tűzoltók, de mindegyiket elküldi.

Majd a legvégén akkora lesz a víz, hogy a templom tornyát is ellepi és mielőtt megfulladna imádkozik istenhez, hogy miért nem mentette meg.

Erre megnyílik az égbolt és egy hang szól le neki, hogy én odaküldtem a szomszédot, a polgármestert, a rendőrt, a mentőket és a tűzoltókat, hogy mentsenek meg, de te mindet elküldted, mégis mit kellett volna még tennem?

Na, lehet, hogy neked csak a "szomszéd" jutott és nem lesz már más.

Úgyhogy ha jön még egy "polgármester", akkor azt ne szalaszd el, jó?

2017. ápr. 24. 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, lúzer vagy, de ő is az, amiért veled kezdene. :D
2017. ápr. 24. 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Igen, amimor az ember már ikyen szinten a saját maga boldogságát b.ssza el és még csak mást sem hibáztathat érte, mert a lehetőséh tálcán kínálja magát, azt már szerintem nyugodtan nevezhetjük lúzerségnek.
2017. ápr. 24. 16:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Kamu a kerdes. 100%.
2017. ápr. 24. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:

"Önbecsülésemet, önbizalmamat károsíthatom, ezt veszthetném vele". Nincs is önbecsülésed vagy önbizalmad, szóval miről is beszélsz?

Egyébként szerintem is kamu, de ha nem, akkor megérdemled, pontosan ugyanúgy, mint az összes sebeiket állandóan nyalogató, önsorsrontó idióta.

2017. ápr. 24. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Önsorsrontó hajlam. Engem pszichológus kezelt vele. A jó hír, hogy csak egyszer kell rászánnod magad a terápiára, és jó eséllyel normális leszel. Sok sikert!
2017. ápr. 24. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:

"de van egy személyiséged, mint mindenki másnak, és ezt a nők vonzónak találhatják. Plusz külsőre is bejöhetsz bármelyiknek."

hááát, sztem nem véletlenül maradt szűz 31 éves korára, nem vennék rá mérget, hogy minden úgy van, ahogy a válaszadó gondolja.

2017. ápr. 24. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszed el,h akanak vmit tőled? Ezt döntsék el ők, te csak hagyd magad. Jól tetted, h elküldted, hisz másnak a csaja...

Sztem menj el egy hivatásos jónőhöz, mert én nem szívesen lennék együtt egy bénázó szexkezdővel. Pedig az összhang meglenne köztünk, de ő korán elmegy... Az megint betenne az önbizalmadnak.

Gyakorolj előre, ez csak a javadra válna. Már elönti az agyadat is a cucc, add le a feszkót.

2017. ápr. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!