Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos és jó nőknél sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos és jó nőknél sikertelen férfitársaim, miért nem csináljátok ti is azt, mint a nők?

Figyelt kérdés
A nők foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy csak jó pasikkal hajlandóak összejönni, miért nem kezdenek el a férfiak is ugyanigy gondolkozni? Miért éri be sok pasi(rengeteg ilyen párt látok!) kevésbé vagy egyáltalán nem jó nővel is? Csak úgy lehetne a nők nagyképűsége ellen tenni, hogyha összefognának a férfiak, és ők sem engednének az elvárásaikból egy csöppet sem! Igy helyreállhatna a rend, és valódi egyenjogúság lenne, nem csak a férfiak egy jelentős része lenne egyedül, hanem a nőké is, és igy kénytelenek lennének a nők is komprommiszumokat kötni.

2017. ápr. 29. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

"nem csak a férfiak egy jelentős része lenne egyedül, hanem a nőké is"

Most ha nem számoljuk a melegeket, akkor ugyanannyi férfi van kapcsolatban, mint nő. :D Nem értem a problémádat...

De megint csak a szokásos siránkozás, hogy jó nők nem akarnak veled összejönni, te viszont miért nem jössz össze a ronda nőkkel? Vagy egyáltalán miért lenne jó neked olyan nővel összejönni, aki nem vonzódik hozzád? Hát a pofám leszakadna egy ilyen kapcsolatban :D

2017. máj. 21. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
11%

Én támogatom az ötletet, Kérdező, legalább helyrebillenne a mérleg, és nőből is lenne rengeteg "szűz nyomi lúzer".

12:35, a nőknek meg mindenáron család & gyerek kell. Bennük meg ilyen elemi ösztön van.

12:26, igen, és egy telefonos felmérés szerint a lakosság 100%-a rendelkezik telefonnal. Remélem így már érted, miért totális baromság, amit leírtál...

2019. szept. 22. 04:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt csinálom. Nem fogok összejönni olyan nővel aki nem tetszik, nem vagyok vele egy hullámhosszon csak azért, hogy legyen valakim. Akkor inkább egyedül maradok. Teperni sem fogok senkiért, ha a kiszemelt hölgynek nem jövök be, 0 érdeklődést mutat felém akkor továbbállok, nem erőltetem a dolgot.
2019. szept. 30. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden kopaszodó, dagadt vén f.. sz sündörög a jó csajok körül, plusz még az összes nyomorék. Szóval igények azért vannak, nem érik be kevesebbel. Csak kár, hogy az ő jelölésük megy a töröltek közé.
2019. okt. 10. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy aki neked nem tetszik, az a férfitársadnak sem. Honnan veszed, hogy csak azért vannak együtt, mert jobb nem jutott? Lehet, hogy valami megfogta benne. A szépség szubjektív. Mindenki azzal van együtt, akivel akar, nem lehet kívülről megszabni.
2019. okt. 10. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!