Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos nőnek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos nőnek komoly kapcsolatot találni talán még nehezebb mint egy átlagos férfinak interneten, ha ugyanolyan igényeik elvárásaik vannak?

Figyelt kérdés
Lehet egy nő jóval több levelet kap, de ezek közül legtöbb házas csak szexet akar. Azt vettem észre hogy még ha esélyt ad egy nő egy csúnyább férfinak akkor sem könnyebb. Legtöbbször hallom látom hogy hiába kap egy átlagos nő csomó levelet a férfi eltűnik elég hamar a 90 százaléka. Ha össze is jön egy átlagos nőnek egy csúnyább vagy átlagos férfival egy randi aki komoly kapcsolatot akar akkor tuti kiderül hogy valami nem stimmel azzal a pasival
2017. ápr. 29. 18:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: de jó indulatú vagy :D

Am igen, vannak álszent nők is, nyilván. De valamiért itt gyk-n a férfiaknál tapasztalom inkább.

2017. ápr. 29. 23:50
 22/22 anonim ***** válasza:

#21: Tudom, bunkó vagyok, de szeretek sok dolgon nevetni. Ettől függetlenül, persze szólnék az illetőnek.

Férfiakból itt több megkeseredettet látok, nőkből több álszentet. Legalábbis, rengeteg nő írja, hogy nekik nem számítanak olyan dolgok, amik valószínűleg de. Pl. rengeteg nő írja, hogy nem számít nekik a magasság. Ehhez képest már 3 felmérésről olvastam és mind azt hozta ki, hogy a nők több, mint 87%-ának párválasztáskor elsődleges szempont a magasság.

2017. ápr. 30. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!