Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos nőnek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos nőnek komoly kapcsolatot találni talán még nehezebb mint egy átlagos férfinak interneten, ha ugyanolyan igényeik elvárásaik vannak?

Figyelt kérdés
Lehet egy nő jóval több levelet kap, de ezek közül legtöbb házas csak szexet akar. Azt vettem észre hogy még ha esélyt ad egy nő egy csúnyább férfinak akkor sem könnyebb. Legtöbbször hallom látom hogy hiába kap egy átlagos nő csomó levelet a férfi eltűnik elég hamar a 90 százaléka. Ha össze is jön egy átlagos nőnek egy csúnyább vagy átlagos férfival egy randi aki komoly kapcsolatot akar akkor tuti kiderül hogy valami nem stimmel azzal a pasival
2017. ápr. 29. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Egy átlagos nő társkeresőn akár egy nap alatt bepasizhat, viszont egy átlagos férfinak soha vissza se fog írni egy nő sem.
2017. ápr. 29. 20:25
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ha vannak igények, akkor a nőknek is, a férfiaknak is nehéz ismerkedni.

Nekem szórakozóhelyen volt egy érdekes sztorim:

Jött egy nagyon csinos, 35 körüli nő ki a wc-ből. A cipősarkára ragadt a wc papír és húzta maga után, ezt ő persze nem vette észre. Tisztára, mint egy rossz vígjátékban. Utánamentem és finoman csak megérintettem épp a vállát hogy jelezzem szeretnék valamit mondani. Épp kezdtem volna mondani, hogy húzza maga után a papírt a cipőjén... Kb a 2. szónál elküldött a pics@'ba szószerint és a mellkasomnál fogva erősen hátralökött. Pusztán ezért mert megszólítottam. Nyilván egy bun...kó nő volt, jó külsővel. De ez nem derül ki ránézésre.

Ezzel csak azt akartam érzékeltetni egyes nők mennyire a fellegekben járnak, miközben 35 évesen pasi nélkül járnak bulizni, tehát nincs komoly kapcsolatuk.

2017. ápr. 29. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:

12-es: és te mivel kezdted a mondatot? "Nagyon csinos nő..." Nyilván ezért is mentél utána segíteni. Ronda nő nyugodtan húzhatja a cipőjén a papírt, max röhögsz rajta.

Nálatok meg itt van a kutya elásva ;)

2017. ápr. 29. 22:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Ronda nőnek is szóltam volna, legfeljebb vele nem akarok utána ismerkedni. A csúnyább nőkön sem szoktam röhögni.

Igen, azért is szóltam a szóban forgó nőnek, hátha elkezdünk beszélgetni. A reakciója a mellbevágással azért erősen elgondolkodtató volt.

Nekem azért is nehezebb ismerkedni, mert egyszerűen nem ezen a szinten élek, hogy aki nem tetszik azt kiröhögöm.

Akármilyen dögös is lenne, másokat kiröhögő nővel nem jönnék össze.

2017. ápr. 29. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én se röhögök ki másokat. Viszont a férfiak imádnak álszentkedni, pláne ilyen anonim módon. Persze, ronda nőknek is segíteni, akitől nem is akarsz semmit :D Haverokkal jókat röhögtök az ilyenen. Ennek is azért segítettél, mert akartál tőle valamit, csak nem jött össze.
2017. ápr. 29. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy eddig csak tuskó férfiakkal jöttél össze, gondolom azért ez a véleményed.

Mégegyszer leírom, hátha így megérted: Rondább nőnek is szóltam volna, de vele nem ekartam volna ismerkedni.

Igen, azért léptem ennek a nőnek utána, mert tetszett és hátha jó lehetek nála. Istenem köbvezzetek meg mert átlagos pasaként bepróbálkoztam egy szép nőnél:)

2017. ápr. 29. 22:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem jöttem én össze senkivel, nemhogy tuskóval. :)

Jah, szép nővel próbálkozol. Hát, annak lehet nem kellesz. Akkor viszont jobb, ha ezt elfogadod, hogy néha koppansz.

2017. ápr. 29. 22:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben elfogadom a koppanásokat. A példa arról szólt, hogy némelyik nő arra is képtelen hogy kulturáltan utasítsa el azt aki nem tetszik neki.
2017. ápr. 29. 22:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Legalább már látod, hogy a szép külső nem minden.
2017. ápr. 29. 22:42
 20/22 anonim ***** válasza:

#15: Miért, a nők nem imádnak álszenteskedni? De. Akkor?

Ronda nőnek is ugyanúgy szólok, ha valami problémát látok vagy valami kínos. Röhögni meg pont ugyanúgy röhögök a világ legjobb nőjén is, mint a legrondábbon, ha bénázik.

2017. ápr. 29. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!