Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőgyűlölők miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölők miért akarnak mégis barátnőt?

Figyelt kérdés
Itt is rengeteg kérdés és komment van, amiből fröcsõg a gyűlölködés, hogy minden nő ilyen meg olyan, csak a pénz kell, a rondák is csak jó pasit akarnak, direkt tönkreteszik a férfiakat stb., mégis nőt akarnak. Mit várnak? Vagy nem is hiszik amit mondanak?
2017. ápr. 29. 14:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem a nőket gyűlölik, hanem csak a feminista, pénzéhes, rátarti nőket. A normálisakat nem. Csak sajnos abból nagyon kevés van. Így aztán te azt érzed, hogy a pasi nőgyűlölő, holott egyáltalán nem az, csak az olyan kérdéseknél ez jön ki belőlük.
2017. ápr. 29. 18:16
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Normális nő már nincsen!Egy ideje csak olyannnal találkoztam aki csak az érdekeit nézi.Inkább ha lehet már el kerülöm a nőket!
2017. ápr. 29. 20:48
 23/28 anonim ***** válasza:

Ha az irigység fájna fél MO halott lenne.

A fizetéseknél is ugyanez van szemétláda ugyanazért a munkáért mért kap többet mint én ?

Az még véletlenül se nézd h ki mit tett érte.

A nőkkel is ez van van egy kielégítetlenen szükségletük ettől agyilag megkatatnak és mivel nem kapják meg azt ami kéne. Persze h jön a bűnbak képzés.

Egyszerűen fáj számukra az irigység ennyi.

Nem fura h az aki jó kapcsban van vagy szándékosan van egyedül. Azt nem látod itt fent rinyálni mert nincs is miért. De komolyan nem is értem h mit remélnek azok akik ide kiírnak egy ilyen duzzogó kérdést mit gondolnak milyen választ fognak kapni ?

Az meg egyébként külön vicc h aki jól megvan kapcs nélkül annak meg mér kell játszani a hitterítőt h neked meg mér nincs ? Így is ölik le egymást. Nem h örülnének h kevesebb a konkurencia.

Elég szar lehet kapcsolat függőnek lenni.

Bár a rinya meg a gyűlölet még senkin nem segített becsajozni. Mondjuk azért az v hol vicces h nekem mondták már hogy "Te jóképű srác nem kell egy b nő."

Mégse tartok rá igényt. Ja talán azért mert nekem ez nem egy kényszerállapot. Nem gyűlölöm a nőket és zsírdisznó sem vagyok. Szegény Molnár Krisztián és társai mennének mint Vámpír a vérbankba.

2017. ápr. 29. 21:17
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

majd én megmondom erre a tutit:

Mert csak a nőket gyűlöljük, de a punciért élünk-halunk:)

Amúgy aki itt panaszkodik, hogy csúnya férfiként a kutyának sem kell, az miért nem próbálkozik csúnya lányoknál? Tuti lenne siker...

2017. ápr. 29. 22:45
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert valójában NEM nőgyűlölők.

Azért.

2017. ápr. 29. 23:53
 26/28 anonim ***** válasza:
49%

"Amúgy aki itt panaszkodik, hogy csúnya férfiként a kutyának sem kell, az miért nem próbálkozik csúnya lányoknál? Tuti lenne siker..."

Nem igaz. Csúnya lányoknál is hiába próbálkozunk, nekik is csak jóképű, magas pasi kell.

2017. ápr. 30. 08:24
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó egyszerű: azért mert nem nőgyűlölők, csupán annak vannak kikiáltva.

Szerintem a #13-as nagyon jól leírta a problémát. Aki nincs ebben a helyzetben, az nem is érti. Biztosan mindenkinek volt már olyan dolog, amiben sikertelen volt és nem értette az okát. Pl.: nem tudott felmászni a kötélre tesiórán, a jóval gyengébb osztálytársa(i) pedig simán. Aztán csak azt kapta, hogy "de hát ezt mindenki meg tudja csinálni". Vagy matekórán az osztály legh***ébbje is megoldott egy feladatot, amit ő nem tudott, mert már az elején megakadt, annak ellenére, hogy másban nem volt ilyen gondja. Ugye, hogy ilyenkor nem segítség az, hogy "biztosan azért, mert gyűlölöd a matekot, nézd meg, ez mindenkinek megy". Vagy a nőkhöz kicsit közelebb álló téma: jogsi szerzésnél a rutin pályán miért nem megy a tolatás (sokaknak később se)? Pedig az egy tök egyszerű dolog, nem is értem, hogy hogyan nem lehet megcsinálni? Biztosan az a baj, hogy gyűlölitek az autókat, de akkor meg minek nektek jogsi?

Persze vannak akik tényleg olyanok, mint amilyennek itt leírjátok (nincsenek barátaik, süt róluk a negatív hozzáállás, nincsenek céljaik), de ők vannak kevesebben. A legtöbben viszont teljesen átlagosak (szerintem egyébként ez a legnagyobb gond), tehát a kortársaikhoz képest hasonló egzisztenciájuk van, a külsejük is teljesen átlagos, hobbijuk is van, vannak barátaik (nők is), viszont hiányzik az, amitől nem mint egy másik emberhez, hanem mint egy férfihoz tudnának vonzódni a nők. Nekik lennének ideálisak a társkereső oldalak, ahol a személyes találkozó előtt kicsit megismerhetik a nők "belülről". Viszont ott sok mindent lehet csinálni, csak társat találni nem, ugyanis tele van indázó, egó tuningoló nőkkel esetleg női kamuprofilokkal, de ha fel is tévednek valódi nők, akik tényleg komolyan gondolják, őket meg elüldözik az egyen levelet írogató, intim fotókat küldözgető kretének, esetleg nős férfiak.

2017. ápr. 30. 11:28
 28/28 Gábor19... ***** válasza:

3 ott a pont:)

Am azért szeretnének csajt hogy elmúljon a "nőgyülölet"

2017. máj. 3. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!