Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölők miért akarnak mégis barátnőt?
7-es.
Hidd el,bármelyik társkeresőt vehetjük alapul,nem lesz sajnos igazad(bárcsak az lenne).
Nagyon sok éven keresztül aktívan kerestem rajtuk,csak egyetlen egy nőt magamnak.Se többet,se kevesebbet.
Normális leveleket írtam,megjegyzem. Korrekten álltam a dolgokhoz,értelmesen írtam mindenkinek.
Hosszabb időn keresztül,több mint 500 levelet küldtem el,és tudod hány válasz érkezett?0.
Tinder ugyanez a kategória,sok év óta próbáltam csak egy nővel matchelni,és végre írni neki.
Nos 2 hónappal ezelőtt végre lett egyetlen egy matchem,baromira örültem neki,írtam is rá elég hamar.Gondoltam végre van,aki legalább esélyt ad az ismerkedésre.
Nos azóta sem válaszolt rá,és semmi jelzést nem kaptam azóta sem tőle...
# 7: Én is hasonlóan állok hozzá, mint te, viszont nekem az az egy match sem jön össze. Ennek ellenére igyekszem nem negatív lenni, itt szoktam néha kiírni magamból (nem gyűlölködő módon! nem közéjük tartozom) amit látok és érzek, de ezt nem viszem át az alap közérzetemre, de mégsem lesz semmi.
A hiba ott lehet, hogy ti feltételezitek, hogy megvan a valami (a kapcsolatteremtés), amire lehet építkezni és kihozni valamit, és nem értitek, miért nem hozzuk ki. Nektek ez a valami egy magától értetődő, esszenciális dolog az életben, viszont nekünk (hasonlóan a 4-eshez) ez nincs meg! Az alapért való küzdelemről beszélünk, míg ti az alapra való építkezésről. Itt van a félreértés gyökere.
Ilyenkor (joggal) azt vetődne fel, hogy lehet nem is vagyunk mi olyan jók személyiségre mint állítjuk, merthogy akkor össze kéne jönnie bizonyosan valaminek. Nos, én igyekszem a lehető legalaposabban vizsgálni ezt a kérdést, és a párkeresésen kívül nincs is gond, senki sem utál, nem tart hülyének, szemétnek, része tudok lenni egy közösségnek. És hogy miért nincs siker ezek ellenére sem? Ezt kutatom én is, és egyszerűen csak arra tudok jutni, hogy a különbség a párkeresés és a többi emberi kapcsolat közti különbségből fakad: a fizikai vonzalmon, ami főleg a külsőből fakad, meg a domináns kisugárzáson, azaz a látszaton. A színészkedésen, az elhitetésen. Arra jutok, hogy ha számít is a valódi személyiség, akkor az csak meglevő vonzalom esetén (ugye az alap, amire építkezni lehet), míg egy jó külsejű embernél gyakran elnézik a személyiségbeli hiányosságokat (hány olyan sztori van, ahol az illető förtelmes dolgokat művel, de mégis van valakije..). És akkor mindezek után meg még mi vagyunk kigúnyolva, hogy perszehogy a belső számít jobban, és ha nincs sikerünk, az biztos amiatt van.
És oké, aláírom, hogy vannak azok a kis görcsök, akik írják az ostobábbnál ostobább kérdéseket, válaszokat és privátokat, de nem mindenki olyan, aki sikertelen! Van egy réteg, aki szeretne értelmes párbeszéddel előrébb jutni, de erre a párbeszédre nem nagyon hajlandó a másik oldal, előre beskatulyázzák őket a görcs-kategóriába, aminek az lesz a vége, hogy pont ez fogja belelökni őket.
Nem azt mondtam, hogy igazam van, leírtam a saját tapasztalataimat. A többi társkeresőről nem tudok nyilatkozni, nem szeretem azt, ahol regisztrálni kell meg adatlapot kitölteni meg levelet írni. Erre jó a Tinder. Előfordul, hogy valaki nem válaszol, velem is volt már. Nemrég egy 40-es milffel álltunk párba, nem volt túl kihívó, nem is volt az a tipikus "mai nő", de nekem megtetszett. :D Ő sem válaszolt például, ezt mondjuk sajnáltam, de azért nem ez a jellemző, akivel már párbaállsz, azok közül többen fognak visszaírni, mint akik nem.
500 levél tényleg nem arról árulkodik, hogy nem görcsölsz rá a témára, hanem magadat fejlesztenéd. Miért kellene, hogy alanyi jogon összejöjjön veled is valaki, ha képtelen vagy tenni saját magadért? Írj ki valami frappánsat, amit senki másnál nem fog látni a lány. Olyan képeket tölts fel, amiket, ha nő lennél, te is kedvelnél. Írj egy-két szóban arról, hogy mit csinálsz szabadidődben vagy mit szeretsz legjobban, de nem kell kitölteni az 500 karaktert. De ezek önmagukban mit sem érnek, ha így állsz az egész dologhoz, egy megkeseredett emberre senki nem kíváncsi.
(#2)
"Múltkor beszélni nem tudott angolul a külföldi csajokkal,de azok meg csillogó szemekkel mosolyogtak még akkor is rá."
És mire volt ez jó neki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!