Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor a külső vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a külső vagy az egzisztencia számít jobban a nőknek? Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Melyiket választaná egy nő az alábbi két pasi közül:

-Az egyik csúnya, alacsony és nyomi, viszont vettek neki lakást a szülei, így van egzisztenciája és nem kell törődnie az anyagiakkal.

-A másik jóképű, elég magas és férfias, ad magára, viszont nem tettek alá egzisztenciát a szülei ezért a 0-ról kell kezdenie, viszont igyekszik minél több pénzt keresni.

2017. ápr. 28. 12:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
88%
Sehol nem olvasott, ez ilyen berögzült hülyeség, hogy aki jól néz ki, az csakis szarember lehet...
2017. ápr. 28. 14:02
 22/36 anonim ***** válasza:
39%

oh az egoistát csak én raktam hozzá:D Tényeket mi?:D Szerintem inkább a második kategóriába sorolod magad, és azt emeled a fellegekbe, hogy néhány pozitív dolgot láss magadról.:D

Nyilván nem lehet így megkülönböztetni embereket, hogy a gazdagok azok nyomik, a szegények akik keményen küzdenek azok a világmegmentői, az istenek, a császárok.:D De hát ha ebben a sablonban szeretnéd megélni az életed, akkor a gyerekeid eléggé nyomik lesznek:D

2017. ápr. 28. 14:05
 23/36 A kérdező kommentje:

Egyik kategória sem vagyok, ez két szélsőség. Csak arra vagyok kíváncsi melyiket választanák a nők, melyik a fontosabb nekik. Még egyszer leírom az egyszerűség kedvéért a tényeket:

Az első:

-csúnya

-alacsony

-nyomi (gondolok itt a testére, vézna, nem férfias)

-van lakása, mert vettek neki a szülei

A második:

-jóképű

-180cm+

-férfias teste van

-ad magára (azaz pl. eljár konditerembe)

-nincs pénze és a 0-ról indul az életben, de tesz lépéseket azért, hogy több pénzt keressen

Melyik pasi a vonzóbb?

2017. ápr. 28. 14:11
 24/36 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nincs lakása, olyan atomcsóró nem lehet, mivel ad magára és a konditerem nem 100 ft...
2017. ápr. 28. 14:16
 25/36 anonim ***** válasza:

"Egyik kategória sem vagyok, ez két szélsőség. "

Nem két szélsőség, ezek nem ellntétesek, csak te hiszed azt. a KÜLSŐ ÉS belső nem függ össze, csak egyesek hiszik, hogy aki ronda az belsőleg tökéletes. és önigazolát kersenek itt.

Egyik sem érdekel. Nyomival nem kezdek. KARRIERISTA SZÉP fiúk sem érdekelnek. Nem ez as két véglet van. Szánalmas a kérdés.

2017. ápr. 28. 14:25
 26/36 A kérdező kommentje:
Az a szánalmas, hogy egyszerűen képtelen vagy értelmezni egy magyarul írt szöveget. Nagyon buta liba lehetsz, már bocs.
2017. ápr. 28. 14:27
 27/36 anonim ***** válasza:
kérdező, akkor miért érdekel?:D Egyik felé biztosan hajlasz ha már feltetted a kérdést, és valszeg affelé amelyiket isteníted.:D Ha nem vagy az akkor valszeg arra hajlasz:D Vagy te nem 2 stílust akarsz összehasonlítani, hanem 2 embert? Mert ha 2 stílust, akkor nem minden kölyök akinek gazdag a szülei csúnya, nyomi stb, és nem minden újgazdag olyan férfias domináns:D Alapvetően értem a kérdést, de annak meg semmi értelme nincsen. Tehát hogy aki férfias vagy aki nyomi. Szerinted melyik kell a nőknek? Szerinted akit nyominak tartanak arra fognak rámászni? Elgondolkoztál-e a kérdésen mielőtt kitetted, vagy csak úgy kiraktad? Nem értem miért kell odatenni, hogy az egyik gazdag, a másik szegény, hogy mintha a szegények attól hogy szegények már szentek, míg aki gazdag az nyomi. Értem, hogy mit gondolsz, hogy aki nyomi de gazdag az jobban e kell a nőknek mint aki szegény volt de gazdag lett. Csak ez rohadtul nem úgy működik, hogy aki gazdagnak született az nyomi, aki szegénynek született és gazdag lett az meg egy domináns férfias világközepe stb. Az alapból nem mások számára kéne hogy erény legyen amit elért és ahonnan elérte, hanem saját maga számára.
2017. ápr. 28. 14:37
 28/36 anonim ***** válasza:
94%
A lakás nem egyenlő az egzisztenciával. Pont a második az aki törekszik arra, hogy vigye valamire, még ha per pill épp csóró is.
2017. ápr. 28. 14:46
 29/36 anonim ***** válasza:
Egy lakástól még nem lesz jó pasi, és nem fog nőni 30 centit sem. A külső egyértelműen fontosabb, legalábbis számomra. Nem jönnék össze gazdag, de ellenszenves, nekem nem tetsző férfival. A férjemnek sem volt semmije mikor összejöttünk. Ő költözött hozzám. Csak pár könyvet, meg a ruháit hozta és ennyi. A lényeg: ne legyen büdös a munka, és akkor nem lesz semmi baj.
2017. ápr. 28. 14:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Abban a korban élünk, hogy mindent el lehet érni (reális

keretek között), csak meg kell érte küzdeni. Nem véletlen

van annyi sminkmester :)

Az, hogy valakinek a szülei vesznek házat/lakást, az nem

jelent egzisztenciát.

A csúnya-jóképű relatív, minden nőnek más az ízlése.

Ha nyomi valaki, azon önmaga tud segíteni, bár az IQ

nehéz eset, mégis lehet találni olyan területet, ahol

tud remekelni még egy 50-es IQ-jú ember is.

Adni magára valakinek szintén megoldható, lehet nor-

málisan felöltözni olcsóbban is, a köröm/hajvágás is

megoldható minimálbér esetén is.

"igyekszik minél több pénzt keresni", ez pedig olyan,

hogy akinek az IQ-ja nem 1 számjegyű, annak ezt kell

tennie.

Az alacsonnyal nem lehet mit kezdeni (magassarkú fér-

fiakon elég cink lenne), de pl 160 magas férfi simán

találhat magának 155-160 magas nőt, és akkor probléma

megoldva.

A hozzáálláson kell változtatni, ennyi a titok :)

2017. ápr. 28. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!