Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőbb éve neten próbálok ismerkedni! Még egy randim se volt! Pár mondat után meg hal a beszélgetés! Ha netán valaki válaszól ami nqgyon ritka! Mit tudok tenni hogy változzon valami? Már kezdi el venni a kedvem az egésztől!
Nem a nyelvtannácikra buknak a nők, hanem egy alap helyesírásra és szókincsre, mert ha valakinél ez hiányzik, az egyszerűen olyan, mintha egy neon tábla lenne a fején, hogy "buta vagyok, mint a tök" "igénytelen vagyok" "paraszt vagyok" vagy mindhárom egyszerre.
Itt a jó példa:
A kérdező nem tudja, hogy az igekötőt egybeírjuk az igével. Általános iskola. Alsó tagozat. Annyira, de annyira alap, könyörgök!
Minden mondata felkiáltás. Szintén általánosban tanuljuk mikor használunk felkiáltó mondatot bakker. Szinte megjelenik előttem a képe, ahogy drámaian felkiált, vagy ordibál mindig...
"tőbb" "válaszól" na ezek a rövid helyett hosszú dolgok meg... fordítva csak simán ráfogja az ember, hogy elírás, nincsen neki ékezete vagy valami, de ebben a verzióban, az igazi tájszólásos buta emberek írnak. Én is tájszólásos régióból jöttem, de attól nem írok le olyanokat, amiket mi az országnak ebben a szegletében kiejtünk, mert tudom, hogy nem úgy írjuk, mert ez annyira alap, hogy válaszol, nem válaszól... Istenem. Erre még azt se lehet ráfogni, hogy hát átjavította a telefon.
Ezek mind olyan hibák, hogy egyszerűen primitívnek láttatják a kérdezőt! Lehet szerencsétlen nem az, de írásban akkor is ez jön le róla és az embernek kedve sincs vele találkozni, mert ezek a darabosan és nagyon alap dolgokat helytelnül író alakok azok, akik képtelenek bármit felfogni és iszonyatos nehéz megszabadulni tőlük, ha élőben is az a benyomásod róluk, hogy buták, mint a tök.
"Na én az ilyeneket le is tiltom. Nagyon természetes beszélgetés.."
Akkor halljuk, te milyen első levéllel szoktál kezdeni? Csak az összehasonlítás végett.
Én lány vagyok, nem szoktam ismerkedés céljából írni más fiúkra. De akikkel jól össze tudtam ismerkedni, biztos nem úgy írtak rám, hogy "szia. Hobbid?" Hanem pl megkérdezték mit csináltam ma és ebből indult egy normális természetes beszélgetés.
De lehet valakinél bejön. Én egy lány vagyok a sok közül akinél biztos nem működik. Mintha azt írná vele az illető, hogy "nem ismerlek de most gyorsan ismerjük meg egymás személyiségét és életét egy kérdezz-felelekkel, utána rájövök hogy szerelmes vagyok beléd és utána éjjel nappal irogatni fogok neked"
Bocsi ha ezzel megbántok valakit. Sajnos már túl sok tapasztalatom van ilyen téren.
#13:
"Hanem pl megkérdezték mit csináltam ma" húúú az aztán milyen eredeti! Annyira, hogy a legtöbb nő ilyen kérdésnél már tilt is :) és van is benne valami...
De a férfi igazodjon ki rajtatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!