Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srac nem jon oda menjek en?
Van egy srac, akivel Fb-on beszélgetünk, de amúgy ismerjük egymast a baráti társaságból, mióta elkezdtünk beszelgetni 2x talalkoztunk, de mindig csak 1-1 mondatig jutottunk
Szoval meg csak 1-2 percet sem beszelgettunk :D :/
Nem tudom, hogy miert nem jon oda, lehet fel, nem mintha en nem félnek :'D
Szoval, ha legközelebb találkozunk akkor odamenjen hozza en?
Es mennyi idő utan? Mármint nem akarom letamadni az elso 5 percben :D ( ha tudjuk, hogy több óráig 'együtt' leszünk)
Es milyen 'ürüggyel' hívjam el beszélgetni?
Az nagyon gaz lenne, ha pl odamennek hozza es 'megboknem', majd megkérdezném tőle, hogy ' * Béla* ( amúgy nem :'D ) beszélgetünk picit odébb? '
Vagy hogy kezdjek bele? ( szia utan hogy folytassam :'D )
15/L
16/F
Es a baráti társaság inkabb felnottekbol áll
az O szülei jóba vannak anya b.nojevel ( mondjuk Mari :'D ) es Mari szokta szervezni a bulikat, amire meghívja a barátait, köztük minket es a Bélaekat is
Szia! Na milyen a buli? Örülök, hogy látlak itt.
A helyzet úgyis hozza a témát. :)
Ja, és én is beszari vagyok. Nagy kő esik le a szívemről, ha a lány jön hozzám. :)
Jo volt a buli :D
Most épp nincs :D
De remelem minnel előbb látom majd a sracot:D
azért az érdekes, hogy ebbe a fosós facebook generációba a nők sokkal bátrabbak a való életben.
Teljesen el fog korcsosulni a férfi faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!