Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem a "saját szintjükön" keresnek párt maguknak?
Figyelt kérdés
Egyfajta önzőség is ez, egy átlagos nő/férfi elvárja hogy a belső értékekért tetszenek másnak de közben meg csak a helyes, szép csajokkal/pasikkal hajlandóak összejönni.
Gondolom mindenkinek megvan az a haverja aki a fullos nőknek irogat csak aztán meg les hogyha barátzónába kerül vagy elutasítják. Nőknél ugyanígy.
2017. ápr. 27. 11:42
11/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem "szint" kérdése. Első ránézésre nekem is a helyesebb fiúk jönnek be nyilván ( ez megint más kérdés kinek mi számít helyesnek), de ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagyok és a személyisége is olyan akkor pont nem érdekel, hogy hogy néz ki. De pl valaki nagyon jól néz ki de buta mint egy fa, nincs humora, bunkó, lelezelő, az nállam alapból bukó
12/16 anonim válasza:
Mindenki a lehető legjobbat akarja, de ha türelmes vagy akár meg is kaphatod a legjobbat:)
Szerintem akinek én udvarlok, ő a legszebb lány a világon, de ez is relatív, mert valamelyik ismerősöm szerint nem annyira szép, lány ismerőseim szerint nagyképű, bár én nem ezt tapasztaltam, de az a lényeg, hogy szeresd, és azért akard:)
13/16 anonim válasza:
#8: Látszik, hogy csak írsz, de csak kiragadtál valamit a hozzászólásomból. Nem vagyok álszent. Valóban így gondolom. Kell, hogy külsőre megfogjon benne valami, de te szándékosan lesarkítottad, hogy magadat igazold. Az igazság azonban az, hogy ha a külleme számomra elfogadtható (és itt most ne gondoljon senki modellekre, súlyméregetésre, centizésre meg egyéb baromságokra), tehát ránézek és "rendben van", akkor ezen felül nem fog érdekelni, hogy hány kiló, hány centi, mekkora melle van, stb... nem ez alapján választok párt. A külső nekem annyiban eldől, hogy ránézek és "meg tudnám ölelni? oda tudnék bújni hozzá? meg tudnám csókolni?" - Ha igen a válasz, onnantól jön a LÉNYEG: a belső. Itt jön az, ahol nálam már nagyon sok nő elhasalt. Ennek százszor nehezebb megfelelni nálam, mint a külsőnél. Mégis megtaláltam a páromat. Szóval lehet, hogy te ilyen sekélyes szinten vegetálsz... ezért csak sajnálni tudlak, de ne vetítsd le másokra, csak mert Te azon nem tudsz túllépni. Legközelebb olvass, mielőtt butaságot írsz.
14/16 anonim válasza:
Azért, mert mindenki jól akar járni. Ez a világ örök törvénye. Minden és mindenki a lehető legkisebb energiabefektetés melletti lehető legnagyobb nyereség elérésére törekszik.
15/16 anonim válasza:
Az élet egy küzdőtér, még ha ez nem is jön át számodra a mindennapokban. A tested nap, mint nap ezer veszélyt elhárít, az immunrendszered ezer meg ezer kórokozóval elbánik. A növények vetélkednek egymással a térért és napfényért, fajok versengenek egymással az elterjedésért, állatok harcolnak meg nap mint nap egymással területekért, emberek versengenek jobb megélhetésért, népek, cégek harcolnak az erőforrásokért. Ebben a pillanatban is növelni akarja minden ország vezetője a hatalmát, és minden nagy cég igyekszik a lehető legnagyobb nyereséget kisajtolni. Ugyanígy folyik az ellenkező nemért is a verseny. A Föld nem egy paradicsom, hanem egy küzdőtér, mindenért küzdeni kell, mióta világ a világ.
16/16 anonim válasza:
Normális, értelmes ember meggyőződésem szerint NEM a külsejébe szeret bele valakinek.=> De nem ám. Ellenben ha az nem megnyerő, akkor nem jutunk el odáig, hogy beleszerethessünk. Bocs, de aki nem igénytelen, az így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!