Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csinos, vonzó nőktől félni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos, vonzó nőktől félni szoktak a férfiak vagy inkább túlontúl rámenősek és pofátlanok?

Figyelt kérdés

Az átlag feletti külsejű hölgyek mit tapasztalnak? Piedesztálra vagytok emelve inkább vagy a pasik ajtóstul rontanak a házba és lerohannak titeket?

Gondolom, egyik metódus sem igazán nyerő. Szokott azért olyan próbálkozó is lenni, aki képes megtalálni az arany középutat? Aki magát szépnek, vonzónak tartja, mit tapasztal a mindennapokban?

2017. ápr. 26. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen lányok/nők nem itt, a szánalmasok gyülekezetében tengetik napjaikat, hanem élik életüket :D

Ne itt várj válaszra!

De, ha itt vagy, az itt lézengő szánalmas nők közt válogathatsz magadnak.

2017. ápr. 26. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

MINDKETTŐ IGAZ, csak különböző férfiaktól.

A macsóbb, slusszkulcspörgetőbb, gátlástalanabb, nagyon pár százaléknyi elképesztően tökös, magabiztos srácok azok, akik nagyon rámenősek és (akár jó értelemben véve is) pofátlanok.

Akinek pedig nincs rajzfilmbe illő, vagy szuperhősi szintű önbizalma, az inkább a nagyon csinos, nagyon vonzó nőkhöz nem megy oda.

Én bevallom az utóbbiba tartozom. Külsőre bőven rendben vagyok, ha olyan a lány/helyzet akkor merek kezdeményezni is, a szexuális életemmel nincs gond, viszont nagyon sokszor így is az eszembe jut egyes lányokról, hogy:

"Neeem, ő már túl szép számomra. Egy ilyen jó csajt én biztos nem kaphatnék meg." - Úgyhogy inkább nem is próbálkozom, még ha ritkán előfordul hogy bámult a lány, vagy párszor elkaptam a tekintetét (ami azért ad némi bátorságot mindig egy férfinak).

Tudom ez elsőre hülyeség lehet sokak szerint, de a nagyon jó csajok, alapból csak az első típusú férfiak közül válogathatnak, mert a második típusba tartozóak egyszerűen nem is mernek kezdeményezni náluk. (És ugye a férfi kezdeményez 100-ból 99-szer, ezt mindenki tudja aki a valóságban él.)

2017. ápr. 26. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
A fiúk félnek, a férfiak nyomulósok 😃
2017. ápr. 26. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy néz ki, minden esetben önmagam adom. Nem ijedek meg, de elviekben nem is vagyok túl rámenős vagy pofátlan :)
2017. ápr. 26. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!