Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresés alatt miért írhat ilyeneket egy pasi?
Most oszinten...netes tarskereses...megis mit irjon-nem tudok irasjeleket irni a billentyuzet miatt ,kepzeld oda legyszives-
Amikor meg elkoszonsz,megint mire szamitasz....tudomasul vette,dolgod van es mesz,persze azert egy szia beleferhetne.
Ha eppen nem maganjellegu elfoglaltsagod van-remelem erted mire gondolok-akkor a kep is siman beleferhet....
Te dontod el...Amig nem eroszakoskodo addig rendben van
Hát azért szerintem igenis illik elköszönni egy chat-elés végén. Ez kb olyan, mintha élőben is mondanád neki, hogy most menned kell haza, ő meg sarkon fordulna és ott hagyna. Szerintem ez bunkóság, legalábbis nem tudnám mire vélni. Másrészről (főleg mert amint mondtad, facen látja, hogy hogyan nézel ki) ezt a képes dolgot sem értem. Most ezen megsértődik? Nekem ez is furcsa...majd te eldöntöd, hogy kinek akarsz képeket küldeni, és miről.
Nehogymár' ezek legyenek a legnagyobb bajai..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!