Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert ilyen felszínesek?
A kicsit csunyacska pasik mindig azert nyávognak, mert a szép nok eszre sem veszik oket.
De persze eleve ugy kezdik a mondatot, hogy a SZEP noknek nem kellenek.
Persze a csunyabbacska lanyokkal ok nem foglalkoznak.
Bezzeg a csunya lanyok annak is orulnenek, ha egy csunya fiu felfigyelne rajuk, de forditott esetben ez nem igaz.
Akkor kerdem en: A fiuk miert tartjak bekepzelt libának azt a not, akinek o nem kell, mikozben o is inkabb a bombazokra hajt mint pl a duci pattanasos csajszira?
Lakohelytol fuggetlen.
Ilyen a korosztalyom, ennyi.
Nem én pontoztalak le megneztem :D
Egyebkent jogosak a valaszaid, mert tenyleg igy fogalmaztam, DE akkor sem igazak
"Pl az osztalyomban a fiuk" Vagyis gimi, amikor a csajozás sokaknak csak ábránd, nem realitás. Azért mert ne adj' Isten betöltöttétek a 18-at még nem lesztek automatikusan felnőttek, szóval javítanám a kérdésedet: nem a férfiak felszínesek, hanem sok fiú és bizonyos férfiak.
A gimnázium, főleg egy átlagos vagy egy átlag alatti arról szól, hogy életkor alapján összefúj a szél különböző értékrendű embereket, akik önszántukból sosem állnának szóba egymással. Nem szabad az osztálytársaidhoz hasonló csőcselékből általánosítani az összes férfira, mert ez a rendesekre nézve sértő, magadat pedig egy hazugságban tartod.
Ne foglalkozz velük. Tudom nehéz, hogy minden nap velük vagy, de gondolom hamarosan továbbtanulsz egy nagyobb városban és jobban meg tudod válogatni a barátaidat. És amúgy ez tényleg tini kategória.
Tudom hogy tini kategoria :))
Mar egyszer leirtam.
Azert irtam a felnottbe (kisse felrevezeto volt, es butaság részemrol), mert ugy gondoktam, hogy a felnott ertelmes emberek nem fognak foglalkozni tini kategorias kerdesekkel, pedig én most felnott velemenyekre voltam kivancsi
A nők miért ilyen felszínesek?
Sírnak, hogy az egészséges életmódot élő férfiak rájuk se néznek, mert hájasak és randák.
Persze egyszerűbb hízni még 20 kilót és kirakni a gusztustalan, hájas csöcsödet, mint dolgozni az alakodon... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!