Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt a Borsodchemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt a Borsodchemben dolgozó mérnökök, akikre a bére miatt buknak a nők (valaki azt mondta, hogy 250 et is kapnak ott kézbe)? Tényleg vonzóbb az, aki jobban keres?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 15:08
1 2 3 4
 21/31 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Te nem az az elmebajos vagy aki nem egyszer feltette már ezt a kérdést, mert valami csaj aki tetszett egy ilyen mérnök srácot választott? Várjunk úgy dereng az az arc mentős volt. Lehet nem te vagy.
2017. ápr. 22. 17:56
 22/31 anonim ***** válasza:
Férjem nem ott dolgozik de jobb hónapokban ő is meg kap ennyit de amikor megismerkedtünk a felét kereste az élet így hozta.
2017. ápr. 22. 18:31
 23/31 anonim ***** válasza:
250-hez nem kell mérnöknek lenni manapság még itthon se sok helyen
2017. ápr. 22. 18:43
 24/31 anonim ***** válasza:
Itt gyakorin gazdagság van. :D Mindenki fél millát keres és itt szeret vele hivalkodni, név és minden nélkül :D Kivetik a "csalit" .. :D nem rossz, nem rossz ... :D
2017. ápr. 22. 18:46
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

természettudományos diplomával 80 valamennyit keresek. Nabumm.

Megyek és felakasztom magam.

Ja nem, mert nő vagyok, mehetek aranyásni a sok gyakoris gazdaggyerekhez :D :D

Nem az a vonzóbb, ha valaki jobban keres, az a vonzóbb, ha valaki nem görcsöl ilyen hülyeségeken, mint a fizetés.

az én minimális kis fizum mellett is tudok normális, egészséges önbizalommal bíró, kvázi vonzó nő lenni.

Igaz, annyiból könnyen beszélek, hogy saját házam van, illetve, bicajjal járok mindenhova (financiális és egészségügyi okokból).

A kérdés, meg tudsz élni a pénzedből? Be tudod osztani? A csajnak melletted, KETTŐTÖK FIZUJÁT összerakva, kell-e a jövőben görcsölni az anyagi kiadásokon?

Amennyiben igen, igen, nem a válasz, nagy butaság a sikertelenségedet a fizetésed mennyiségére fogni :)

2017. ápr. 22. 19:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

@Krukutyán Levente

Feltételezve, hogy nem mindenki a Borsodchem felől érdeklődik és nem pont a 250k a lélektani határa: de, ő volt az, legalább 3 ízben olvastam ezeket a sorokat. Azért azt meg kell hagyni, elég mély sebet ejthetett benne az eset, ha még mindig nem sikerült kihevernie. Mondjuk nekem is volt ~fél éven át tartó mély depresszióm, amelynek során mindenkit elüldöztem magam mellől, szóval nem lep meg a dolog, csak... na, pontosan ugyanezt a kérdést láttuk már akkor is.

2017. ápr. 22. 20:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Nekem nincs saját házam, albérletben élek. De havi 80 ból nem hisze, hogy tudod a kaját és a rezsit is finanszírozni. Sántít...
2017. ápr. 22. 20:40
 28/31 anonim ***** válasza:

"természettudományos diplomával 80 valamennyit keresek. "

akkor nagyon elszúrtál valamit, és elmentél árufeltöltőnek, mert pl tanárként ennél többet kapnál, és manapság nagyon keresettek a TTK-s tanárok, hiány van belőlük

2017. ápr. 22. 20:41
 29/31 A kérdező kommentje:
160 at kapna tanárként. Nem egy rózsás dolog, bár tény, hogy az a 80 duplája. De csak kémia tanárt keresnek TTK-ból, eg fizikát.
2017. ápr. 22. 21:03
 30/31 anonim ***** válasza:

29. Na meg ott van a maszekolás is, például aki orvosira akar menni, szinte minden esetben keres külön kémiatanárt. :"D

Amúgy te nem a vegyész srác vagy?

Még mindig nem a fizud akkor a gond.

Vagyis nem hiszem, hogy a homlokodra van írva, hogy mennyit keresel.

21/L

2017. ápr. 22. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!