Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt a Borsodchemben dolgozó mérnökök, akikre a bére miatt buknak a nők (valaki azt mondta, hogy 250 et is kapnak ott kézbe)? Tényleg vonzóbb az, aki jobban keres?
természettudományos diplomával 80 valamennyit keresek. Nabumm.
Megyek és felakasztom magam.
Ja nem, mert nő vagyok, mehetek aranyásni a sok gyakoris gazdaggyerekhez :D :D
Nem az a vonzóbb, ha valaki jobban keres, az a vonzóbb, ha valaki nem görcsöl ilyen hülyeségeken, mint a fizetés.
az én minimális kis fizum mellett is tudok normális, egészséges önbizalommal bíró, kvázi vonzó nő lenni.
Igaz, annyiból könnyen beszélek, hogy saját házam van, illetve, bicajjal járok mindenhova (financiális és egészségügyi okokból).
A kérdés, meg tudsz élni a pénzedből? Be tudod osztani? A csajnak melletted, KETTŐTÖK FIZUJÁT összerakva, kell-e a jövőben görcsölni az anyagi kiadásokon?
Amennyiben igen, igen, nem a válasz, nagy butaság a sikertelenségedet a fizetésed mennyiségére fogni :)
@Krukutyán Levente
Feltételezve, hogy nem mindenki a Borsodchem felől érdeklődik és nem pont a 250k a lélektani határa: de, ő volt az, legalább 3 ízben olvastam ezeket a sorokat. Azért azt meg kell hagyni, elég mély sebet ejthetett benne az eset, ha még mindig nem sikerült kihevernie. Mondjuk nekem is volt ~fél éven át tartó mély depresszióm, amelynek során mindenkit elüldöztem magam mellől, szóval nem lep meg a dolog, csak... na, pontosan ugyanezt a kérdést láttuk már akkor is.
"természettudományos diplomával 80 valamennyit keresek. "
akkor nagyon elszúrtál valamit, és elmentél árufeltöltőnek, mert pl tanárként ennél többet kapnál, és manapság nagyon keresettek a TTK-s tanárok, hiány van belőlük
29. Na meg ott van a maszekolás is, például aki orvosira akar menni, szinte minden esetben keres külön kémiatanárt. :"D
Amúgy te nem a vegyész srác vagy?
Még mindig nem a fizud akkor a gond.
Vagyis nem hiszem, hogy a homlokodra van írva, hogy mennyit keresel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!