Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan városban, mint Miskolc, ahol szinte minden 2. valamire való nő, mérnök férfival jár (gépész, villamos, tipikus mérnökváros), van esélye egy átlagos keresetű, mezei vegyész diplomás 30 éves férfinak párt találnia? Nem úgy látom.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Bolond vagy ha diplomás vegyészként szégyenkezel a mérnökök előtt. Ugyanolyan szinten vagy mint ők, a vegyészet is nagyon komoly szakma, sőt tudomány. Szóval hülye biztosan nem vagy.

Amúgy nem értem vegyészként mit keresel még itthon. Külföldön arany életed lehetne ezzel a szakmával.

2017. ápr. 22. 15:21
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Inkább járjanak magyar mérnökkel, mert azok megdolgoztak azért amijük van. Budapesten meg külföldi pasik a királyok, akik a kinti viszonylatban semmit nem tettek le az asztalra, minimálbéres vagy szoc segélyes vagy örökölt vagyonukkal még mindig ők az ászok itt kelet-európában és ők kapják meg a legjobb nőket. Na ez az igazán bicskanyitogató, nem az ha valaki letett valamit az asztalra és ezért buknak rá a nők.
2017. ápr. 22. 15:30
 13/23 anonim ***** válasza:

mi az, hogy "vegyész diplomás"?

értelmezni sem tudom, és helyesen egybeírandó lenne.

milyen szakot végeztél?

mert, ha vegyészmérnökit, akkor te is mérnök vagy.

és azok nagyon is jól keresnek.

plusz ez szexista feltételezés, miből gondolod, hogy egy nőnek éppen a te pénzed kell?

eszedbe sem jut, hogy az a nő lehet diplomás, tanult, önálló keresettel?

én a helyedben máshol keresném a hibát... szerintem a személyiségeddel vagy a külsőddel van gond, nem a diplomáddal.

vagy szerinted egy ismerkedés így indul, hogy rögtön azt kérdezi egyik a másiktól, h. milyen diplomád van,

a helyesírásod nem a legjobb, én meglepődtem, hogy akármilyen diplomád is van.

2017. ápr. 22. 15:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Neked is adtak logikai játékot a Borsodchemes állásinterjún, vegyész kolléga? Engem se vettek fel :D

Amúgy elárulom hogy vegyészként nagyon szar a munkaerőpiaci helyzet magyarországon. Amikor elárulom embereknek hogy mennyit keresek az MSc diplomámmal, akkor mindenkiből kiszakad egy lesajnáló - Úristen de kevés!

2017. ápr. 22. 15:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Szimplán vegyész. Debreceni egyetem és bsc.
2017. ápr. 22. 15:50
 16/23 anonim ***** válasza:
12-es:Az a nő,akinek mindegy,csak nyugati legyen és az lehet egy lumpen is,az nem nő,hanem ribizli.Még külföldiek között se állnék le "nyaúc" osztályt végzettel,nem,hogy még magyarral.Jó,egyik nemzetnél se várok felső-vezetői pozíciót,de ha már lesz nyelvvizsgám,meg minimum alapdiplomám,azért egy érettségije vagy szakmája,de inkább a kettő egyszerre,legyen már.
2017. ápr. 22. 15:56
 17/23 anonim ***** válasza:

kérdező, mondom tanulj nyelveket.

azzal az esélyeid javulnának.

tessék 2-3 nyelvvizsgát letenni az asztalra.

2017. ápr. 22. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Azért érdekes lehet a férfiak foglalkozása/képzettsége Miskolcon, ha minden második nönek mérnök jut párként! Mert ezek szerint az ott élö férfiak fele mérnök - amit elég kizártnak tartok!
2017. ápr. 22. 15:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Én csak egyet tudok. Kb 70 miskolci ismerős nőnek (persze többet ismerek, de akiknek van párjuk és 30 körüliek) van párja, aki gépész vagy villamosmérnök. Biztos véletlen...
2017. ápr. 22. 16:03
 20/23 anonim ***** válasza:

szerintem tökre hülyeség ezen pörögnöd, h. ki kivel jár.

én soha nem járnék mérnökkel, mert humán beállítottságú vagyok.

2017. ápr. 22. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!