Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az van, hogy az ember megismerkedik egy nővel (20 on éves), akkor annak szinte mindig kiderül hogy párja van és a fickó majd mindig mérnök (gépész, villamos). Tengert lehet rekeszteni a mérnökökkel mert annyi van és mindnek szinte párja van?
Vannak olyan peches emberek, akik mindig egyfajta típusú ember vonzanak be magukhoz, de soha nem tanulnak a hibájukból és mindig csodálkoznak hogy pofára esnek!
Bocsi, de te is ide tartozol.
Egyrészt mert férfiak többen lesznek mérnökök, mint nők. És mivel nagyobb arányban vannak, a nagyobb arányból választanak a nők.
Engem is jobban vonzanak amúgy a mérnökök, mert olyan gondolkodásra képesek, amire én nagyon nem. Egy bizonyos dolgot, másképpen tudnak megoldani, más a szemléletük.
Ha Téged ennyire zavar, és szerinted igaz is az állításod, hogy a nők a mérnökökre buknak, akkor tanulj annak, és meg van oldva a problémád! ;)
Az a baj, hogy sokan nem tudják megérteni, hogy miért vonzódnak a csajok egy olyan sráchoz, aki mondjuk mérnök, jogász, orvos. Nem feltétlenül azért, mert hogy mennyi pénze van. Nyilván a jövőbeni biztonság, és az egzisztencia fontos, de kétlem, hogy csak emiatt lennének ezek a srácok vonzóak. Bárki bármit mond, ez a három, pláne BME, ELTE, SOTE egyetemeken elvégezve nem gyenge teljesítmény. Szerintem ezek a legerősebb karok/szakok az országban. Na mármost, ha egy srác ezeket elvégzi, az alábbiak biztos meg vannak benne: kitartás, küzdeni tudás, jövőkép, okosság.
Az, hogy ezek vonzóak egy nőnek, ez teljesen természetes. Emellett igenis nő az önbizalom akkor, ha ezeket valaki elvégzi, és csajokhoz is jobban tud közeledni (tapasztalatból mondom). Szóval nem, nem kell pénzéhesnek titulálni ezeket a lányokat, ha meg ennyire így gondolod, csináld meg a 3 szak közül valamelyiket, ezeken az egyetemeken, de hidd el, nem lesz piskóta. 23/F
Ez nem jó statisztika, mivel én gépészmérnök vagyok dolgozom is és nincs barátnőm, egy ideje... :) 23/F
(oké tudom ott, volt hogy szinte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!