Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az van, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az van, hogy az ember megismerkedik egy nővel (20 on éves), akkor annak szinte mindig kiderül hogy párja van és a fickó majd mindig mérnök (gépész, villamos). Tengert lehet rekeszteni a mérnökökkel mert annyi van és mindnek szinte párja van?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 07:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy az lenne a cél, hogy egy mérnök mennyit keres... Én még bőven nem dolgoztam mérnökként egyetlen kapcsolatom megkezdésekor se, mert csak most vettek fel 2 hete az első mérnöki pozícióra. :D
2017. febr. 11. 10:09
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Oh már megint itt van akinek a csúnya rossz mérnök fiúk miatt nem jut nő...

Amúgy én is mérnök szakon végeztem (OK, "csak" vegyészmérnök), és mégsincs barátnőm.

2017. febr. 11. 10:28
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
A mérnökök jól keresnek, ezért van majdnem mindnek nője. Én is mérnök vagyok, de kivétel, mert irtózatosan ocsmányul nézek ki, így minimum bankigazgatónak vagy maffiózónak kellene lennem, hogy nőm legyen.
2017. febr. 11. 10:39
 14/24 A kérdező kommentje:
Na hát én csak 172 nettót viszek haza, lehet ez a baj. Egy átlag mérnök 2-3 év tapasztalattal meg 220-250-et egy átlag helyen (nem valami nagy multinál). Persze az sem túl sok. Mondjuk ott van egy 40 körüli anyagmérnök ismerősöm, 270-et keres, panelban lakik, nagyon elvont alak. Soha nem volt még párja. Pedig átlagos kinézetű. Ki tudja mitől függ ez.
2017. febr. 11. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztalom az általad leírt jelenséget. Csak egy nőről tudok, akinek mérnök barátja van - ő pedig egy rokonom barátnője.
2017. febr. 11. 11:27
 16/24 anonim ***** válasza:

1. Egy jobb mérnöki szakot elvégezni kemény dolog.Ezàltal nõ az önbizalom,könnyebben ismerkedik.

2. Pénz,mivel pl egy programozó kezdõbére legalàbb 300e nettóban.

2017. febr. 11. 11:27
 17/24 anonim ***** válasza:
15%
Havi 172 a legtöbb nőnek nem elég. Abból te még pont meg tudsz élni, de egy barátnőt fenntartani már nem lehet belőle.
2017. febr. 11. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:

Csupán "szerencséd" van, hogy eddig ilyenekkel sikerült megismerkedni.

Persze van aki rájuk bukik, vagy ép a pénztárcájuk tartalmára.

De tény, a diplomával sok minden kiszűrhető és itt nem feltétlen mérnökire gondolok!

2017. febr. 11. 11:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem is akarok fenntartani vagy eltartani egy nőt.
2017. febr. 11. 12:15
 20/24 anonim ***** válasza:
65%
Nos, ha a mérnök barátnője dolgozik, akkor ő sincs fenntartva ergo nem a pénz kell neki. Szerintem túl sokat látsz bele. Neked milyen végzettséged van?
2017. febr. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!