Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az van, hogy az ember megismerkedik egy nővel (20 on éves), akkor annak szinte mindig kiderül hogy párja van és a fickó majd mindig mérnök (gépész, villamos). Tengert lehet rekeszteni a mérnökökkel mert annyi van és mindnek szinte párja van?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 07:58
11/24 anonim válasza:
Kétlem, hogy az lenne a cél, hogy egy mérnök mennyit keres... Én még bőven nem dolgoztam mérnökként egyetlen kapcsolatom megkezdésekor se, mert csak most vettek fel 2 hete az első mérnöki pozícióra. :D
12/24 anonim válasza:
Oh már megint itt van akinek a csúnya rossz mérnök fiúk miatt nem jut nő...
Amúgy én is mérnök szakon végeztem (OK, "csak" vegyészmérnök), és mégsincs barátnőm.
13/24 anonim válasza:
A mérnökök jól keresnek, ezért van majdnem mindnek nője. Én is mérnök vagyok, de kivétel, mert irtózatosan ocsmányul nézek ki, így minimum bankigazgatónak vagy maffiózónak kellene lennem, hogy nőm legyen.
14/24 A kérdező kommentje:
Na hát én csak 172 nettót viszek haza, lehet ez a baj. Egy átlag mérnök 2-3 év tapasztalattal meg 220-250-et egy átlag helyen (nem valami nagy multinál). Persze az sem túl sok. Mondjuk ott van egy 40 körüli anyagmérnök ismerősöm, 270-et keres, panelban lakik, nagyon elvont alak. Soha nem volt még párja. Pedig átlagos kinézetű. Ki tudja mitől függ ez.
2017. febr. 11. 11:04
15/24 anonim válasza:
Én nem tapasztalom az általad leírt jelenséget. Csak egy nőről tudok, akinek mérnök barátja van - ő pedig egy rokonom barátnője.
16/24 anonim válasza:
1. Egy jobb mérnöki szakot elvégezni kemény dolog.Ezàltal nõ az önbizalom,könnyebben ismerkedik.
2. Pénz,mivel pl egy programozó kezdõbére legalàbb 300e nettóban.
17/24 anonim válasza:
Havi 172 a legtöbb nőnek nem elég. Abból te még pont meg tudsz élni, de egy barátnőt fenntartani már nem lehet belőle.
18/24 anonim válasza:
Csupán "szerencséd" van, hogy eddig ilyenekkel sikerült megismerkedni.
Persze van aki rájuk bukik, vagy ép a pénztárcájuk tartalmára.
De tény, a diplomával sok minden kiszűrhető és itt nem feltétlen mérnökire gondolok!
19/24 A kérdező kommentje:
Nem is akarok fenntartani vagy eltartani egy nőt.
2017. febr. 11. 12:15
20/24 anonim válasza:
Nos, ha a mérnök barátnője dolgozik, akkor ő sincs fenntartva ergo nem a pénz kell neki. Szerintem túl sokat látsz bele. Neked milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!