Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a vékonyság lesz a lényeg?
Azt vettem észre, hogy ha valaki vékony, akár fiú, akár lány, arra nyomulnak egy csomóan. Egy lány legyen vékony, és az se gáz ha abszolút semmi melle nincsen, kelendő lesz. Egy fiúnak nem muszáj izmosnak lennie, lehet akár 50 kilós is, kelleni fog a lányoknak. Az arc is mindegy a legtöbb embernek... De ha egy lány duci vagy egy fiú túlsúlyos, akkor az már ba szhatja... kivéve ha megismerik a lelkét, de nem akarják, mert van rajtuk felesleg. Lánynál már 10 kiló plusztól elfordulnak a férfiak.
Vannak elfogadó emberek de azt ne mondja senki hogyha választhatna egy felesleggel rendelkező és egy vékony között akkor az elsőt választaná...
Nem igazán akarok beleszólni ebbe a súly-hitvitába, de azért két dolgot megjegyeznék.
1: a vékony NEM azt jelenti, hogy girhes.
2: a duci/mackós meg NEM azt, hogy hájas.
További kellemes estét!
Igen.Csak olvasgatni kell ezen az oldalon...a kövér senkinek sem vonzó.Ékes példája a sok bálna és zsírdisznó kifejezés, amivel degradálják a kövéreket.
Oké, ha sokaknak nem vonzó, én ezt is megértem.Csak a mód, ahogyan egyesek ezt az emberek tudtára adják, na az nem éppen intelligens emberekre utal.Nem lehet nem észrevenni itt a gyakorin, hogy sokan állandóan azzal foglalkoznak, ami nekik nem tetszik.Ennek a miértjét, sosem fogom megérteni.
Hát nem tudom. Én nem vagyok vékony, nagy a fenekem-mellem, halnak meg utánam a férfiak.
Meg kell találni a célközönséget. Az elméleted nem áll, felesleges általánosítás.
"Egy fiúnak nem muszáj izmosnak lennie, lehet akár 50 kilós is, kelleni fog a lányoknak."
Te komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak provokálni akarod a jónépet? -_-
Én vagyok 53 kiló és jóképű arccal is még mindig szűz vagyok 23 évesen. Jópár hozzám hasonló alkatú gyereket ismerek, egyiknek sem volt még barátnője. Azt hogy egy csajtól +10 kiló esetén már elfordulnak, meg nem tudom honnan szedted, de nem is érdekel. Mond valamit az a kifejezés, hogy szexisen telt?
Ha még sem hangulatkeltésnek szántad a kérdésedet, akkor elképesztő mértékben el vagy tévedve, talán extrém komplexusod van a túlsúlyod miatt vagy nem is tudom én mi van veled, de tény, hogy a kérdés alapján nekem az jött le, te nagyon nem jársz emberek között és beszélgetsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!