Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 'gebe' vékonyság nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'gebe' vékonyság nagyon taszító?

Figyelt kérdés
Nyilván van akinek ez az esete, de tegyük fel egy olyan fiúnak/férfinak, akinek az átlagosan vékony, vagy nőiesen telt formák jönnek be azok tudnak vonzódni egy átlagnál vékonyabb lányhoz is? (kis mellek, nagy szünet a combok között, vékony karok, kilátszó bordák)
2017. febr. 12. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha egy pasinak alapjáraton az átlagosan vékony, nőiesen telt formák jönnek be, az max, kipróbál egy "gebe" nőt, de nagyon nem akad meg rajta a szeme.

Legfeljebb ha van benne valami nagyon plussz, talán...

2017. febr. 12. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem taszító, de nem is vonzó.
2017. febr. 12. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tehetek róla, de az ilyen nőket meglátva mindig az anorexia jut az eszembe. Az nem normális, ha valakinek kilátszanak a bordái, annyira vékony. Egyébként az "elöl deszka, hátul léc" típussal nincs semmi baj, csak ne legyen "kórosan" sovány. Nem akarom azt érezni, ha átkarolom, hogy mindjárt összeroppan. Amiket felsoroltál, azok közül a kilátszó bordákkal nagyon nagy gondom lenne, a többivel az égvilágon semmi. Meg ez amúgy is csak a külső, ha megismerem a belsőt, az pozitív vagy negatív irányba befolyásolja a megjelenést. 34F
2017. febr. 12. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egyáltalán nem az. Én inkább a formásabb nőket szeretem, viszont a vékony nőkkel sincs semmi gondom, találkoztam már olyannal, aki nagyon is tetszett és egy hosszú távú kapcsolatot is el tudtam volna képzelni vele, ha úgy alakul az élet.
2017. febr. 12. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Undorító, senkinek nem kell egy anorex csaj.
2017. febr. 12. 13:52
 6/8 A kérdező kommentje:
te tuti valami hájas csaj vagy :D
2017. febr. 12. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
deszkába is lehet szöget verni... :P
2017. febr. 12. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

A borda az ok. Ha már maga a medencecsont látszik, na az a gebe.

30/f

2017. febr. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!