Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha nagyon minimálisan látszanak a "kockák" egy lány hasán az taszító, vagy túl sok?
Az a baj néhány lánnyal és sráccal, hogy átesnek a ló túloldalára. Ismerek néhány lányt, akik rákaptak az edzésre és tényleg durván izmosak lettek. Tényleg Hulkok. Semmi gond azzal, ha valaki testépítő akar lenni, de bizony ez azzal is jár nőként, hogy nem minden férfinak fog bejönni.
A képen látható csaj rendben van. Nyugodtan rakj fel egy képet a saját hasadról, mert általában az ilyen "ehhez hasonló" dolgoknál óriási különbségek szoktak lenni. Kétlem, hogy bárki felismerne a hasadról.
A barátod ostoba, mint egy csomó ember, kétbites gondolkodású, mert ha már lát egy minimális mennyiségű izmot, az neki máris NAGYON izmos meg TÚL sok. Nem érti, mi az, hogy kicsit izmos. Vagy nem tudja, ki az a Hulk. Nőnemű naturálban SOHA nem lesz túl izmos, de még cuccolás mellett is kell a rengeteg munka és a jó genetika, hogy annak lehessen nevezni. Szimplán csak az emberek ingerküszöbe túl alacsony. Amíg nem használsz valamiféle okosságot, addig nincs az az isten, hogy túl izmos legyél, teljesen kizárt, max az ilyen báránylelkűek fognak hőzöngeni, de ostobák véleményére meg ne adj.
Mellesleg gratula az életmódváltáshoz és hogy sikerült elérned az áhított testet, nem sokan tudják megcsinálni :D Ha gondolod, küldj egy képet a mostani formádról, nagyjából képben vagyok az edzést illetően, tehát "szakmai" szemmel tudlak nézni, na meg nekem nagyon bejönnek a sportos/izmos lányok :D Biztos meg tudom mondani, az átlaghoz képest mennyire vagy izmos. Meg hát igen, az "ehhez hasonló" képek sokszor nem fedik rendesen a valóságot. A leírásod alapján viszont tényleg bombaalakod lehet.
Jobban bejön a hasad a férfiaknak, mint a pocakom a nőknek.
Most akarnak többen rád mászni vagy amikor 110 voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!