Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lány facebookon egyáltalán nem vagy minimálisan hajlandó kommunikálni velem, de a heti némettanfolyam után kedvesen elbeszélget?
Megvár, együtt sétál velem a vasútállomásig, ahonnan megy a vonata, úgy tesz, mintha kedvelne. A hét többi napján viszont szinte esélytelen kommunikálni vele, ha írok neki valamit napokkal később válaszol csak, közben látom, hogy minden este online.
Ha meg ennyire nem kedvel, akkor péntekenként a tanfolyam után is megtehetné, hogy előremegy vagy lemarad tőlem, nem kellene jópofiznia illemből.
Én 25F, ő pedig 19-20
#1 - jah, élőben előbb ki lehet szúrni a férfi hibáit.
Amúgy ne reménykdj, ez csak gagyi jópofizás, vagy cak te vagy a pro németből és ki akar - fog - használni a saját céljai elérése érdekében. Sokat kell még tanulnod. Az emberek kihasználják akit lehet.
Ki tud. Úgy csinál, mintha kedvelne, kicsit illegeti magát és majd jön a "légyszi add kölcsön a tételeket" meg a "írd már meg a házim" És Te balfék droidként csinálod meg a feladatokat.
egyáltalán nem bombázom üzenetekkel, ha 1 üzenetre nem válaszol, akkor azon a héten többet már nem szoktam írni neki.
Egyébként tetszene a lány, igen, de ennek a megjátszott jópofizásnak sok értelmét nem látom.
Ha meg házifeladat stb. dolgokkal ki akart volna használni, megtette volna már az elmúlt 8-9 hétben. Erről szerintem szó sincs.
Még nem használt ki - lehet valami nagyobb kaliberre szán majd és nem akar lebukni már most. Lehet te fogsz szenvedni helyette a vizsgán, puskát írsz neki vagy súgnod KELL vagy ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!