Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lány facebookon egyáltalán nem vagy minimálisan hajlandó kommunikálni velem, de a heti némettanfolyam után kedvesen elbeszélget?

Figyelt kérdés

Megvár, együtt sétál velem a vasútállomásig, ahonnan megy a vonata, úgy tesz, mintha kedvelne. A hét többi napján viszont szinte esélytelen kommunikálni vele, ha írok neki valamit napokkal később válaszol csak, közben látom, hogy minden este online.

Ha meg ennyire nem kedvel, akkor péntekenként a tanfolyam után is megtehetné, hogy előremegy vagy lemarad tőlem, nem kellene jópofiznia illemből.

Én 25F, ő pedig 19-20

2016. márc. 1. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány (és férfi) is van aki fb-n és interneten nem tud kommunikálni. Nem szeret vagy nem akar. Élőben másabb.
2016. márc. 1. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
44%

#1 - jah, élőben előbb ki lehet szúrni a férfi hibáit.

Amúgy ne reménykdj, ez csak gagyi jópofizás, vagy cak te vagy a pro németből és ki akar - fog - használni a saját céljai elérése érdekében. Sokat kell még tanulnod. Az emberek kihasználják akit lehet.

2016. márc. 1. 20:41
 3/15 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem sem jelent túl jót :/
2016. márc. 1. 20:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Abban a heti 20 percben nem hinném, hogy ki tudna használni, csak eldönthetné végre, hogy kedvel-e ő is engem, vagy sem. Bár inkább az utóbbi.
2016. márc. 1. 20:46
 5/15 anonim válasza:
Neked tetszik a lány?
2016. márc. 1. 20:47
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Ki tud. Úgy csinál, mintha kedvelne, kicsit illegeti magát és majd jön a "légyszi add kölcsön a tételeket" meg a "írd már meg a házim" És Te balfék droidként csinálod meg a feladatokat.

2016. márc. 1. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátjának tekint.. de hogy lehetsz-e számára több? Ez sok mindentől függ,de ha most feladod,vagy megsértődsz akkor ennyi volt..talán próbáld meg hogy visszább veszel,nem nyomulsz (értem itt ezalatt hogy nem bombázod üzenetekkel, várd meg hogy ő írjon..ha akar,fog). Viszont a vele töltött időt jobban használd ki, kedveltesd meg magad vele.. a lány kialakított már rólad egy pozitív képet,jó úton vagy,innentől kezdve rajtad múlik minden :)
2016. márc. 1. 20:55
 8/15 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem bombázom üzenetekkel, ha 1 üzenetre nem válaszol, akkor azon a héten többet már nem szoktam írni neki.

Egyébként tetszene a lány, igen, de ennek a megjátszott jópofizásnak sok értelmét nem látom.

Ha meg házifeladat stb. dolgokkal ki akart volna használni, megtette volna már az elmúlt 8-9 hétben. Erről szerintem szó sincs.

2016. márc. 1. 21:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Még nem használt ki - lehet valami nagyobb kaliberre szán majd és nem akar lebukni már most. Lehet te fogsz szenvedni helyette a vizsgán, puskát írsz neki vagy súgnod KELL vagy ilyesmik.

2016. márc. 1. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle? :D
2016. márc. 1. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!