Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet túrakedvelő, természetszerető, bringás, kirándulós férfit találni?
Olyannyira nem ismerkedős kérdés, hogy jelenleg nem is akarok kapcsolatot még. Csak lehetőség-felmérés. :)
Teljesítménytúrán lehet, vagy ott kicsi az esély és csak elmennénk egymás mellett (szó szerint)?
Uszodában lehet? Van esély, hogy kialakuljon ott szemezgetés, egymásra mosolygás?
Túrázó csoportokat nézzek a neten? Túratárs.com oldal jó erre? Tinder? :D
A nagy társaságos, többször leülős, andalgós kirándulást kevésbé szeretem, inkább túráznék. Kéktúra, bringatúrák, az ország bejárása... Természetszerető, sportos, szabadban lenni szerető fiúk, hol? :)
Egyébként www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/naptar
Itt egész évre le van bontva, hol lesznek túrák.
#7:
Az is, csak Budapestinek jó, kicsi rá az esély, hogy pl. egy Hatvani, Hatvan környékbelivel találkozzon ott.
Budapesti lány vagyok, 25.
Nagyon szeretek a szabadban lenni, a természetben pláne. Nem vagyok nagy egészség-megszállott, de azért fontos nekem, szeretek mozogni.
A TTT oldalát ismerem, Budapest Kupám is van (2014). :)
Szerintem bárhol. Az én párom például megfelel a leírásodnak, de nem túrázás során ismertem meg, hanem teljesen más körülmények között. És amíg szingli volt, jár közös túrákra, de nem ismerkedett meg senkivel ilyen módon.
Inkább ragadj meg minden ismerkedési lehetőséget és menet közben úgyis kiderül, hogy van-e közös érdeklődési kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!