Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki tud értékelni egy természetszerető kalandvágyó fiut? Egyáltalán vannak még ilyenek?
14-éves fiu vagyok. nagyon szeretek túrázni,biciklizni,sátorozni,és minden mást aminek köze van a természethez faluban lakom ezért nekem a természet nem csak a hétvégi programom mert amúgy is abban élek és csak egy karnyújtásnyira vannak töllem a jobnál jobb helyek mindig szeretnék egy új helyre eljutni szóval igazi kalandvágyó személyiség vagyok!
kiegyensújozott boldok életet élek és nagyon sok olyan barátom van akikkel egyformán tekintünk a természet világára! De mindig is hiányzott a szerelem! eddig nem találtam meg! Egyáltalán van olyan lány aki bírja értékelni az ilyen fiukat akit még nem szippantott be ez a romlott világ és látja a 2 világ közti külömbséget és tudja hogy nem a divat és a bulizás az élet hanem egy jó túrázás,sátorozás stb.. pontosan egy ilyen lányra gondolok: kiegyensúlyozott,komoly,szép,inteligens és komolyan gondol egy kapcsolatot és tökéletesen harmonikusan egy hobbinak birnának élni!!
Én pont ilyen fiút keresek, megnyugtat hogy ezek szerint léteznek :D A környékemen sajnos nincsenek hegyek de falun lakok én is, inkább erdőkbe, földutakon túrázgatok az van bőven :)
14/l
Vannak még... Pl én a barátnőimmel szoktam sátrazni. :) Rajtam kívül a barátnőim közül 1 szeret futni, elmegyünk a tóra és futunk, hétvégén és szünetekben mindig lesétálunk a dombra vagy a tóra vagy az erdőbe. Vannak még ilyenek és kicsit néha sértőnek gondolom, hogy a mai lányokat mind lehordják egy kis plázacicának meg túlkorosnak meg egyébnek, közbe vannak kivételek... Mondjuk ez attól is függ, hogy hova születsz, a mi városunkban népszerű a biciklizés, futás, túrázás (szoktak tartani az erdős részekben) meg az egyéb sportok is. Itt van például az o. edzőtábor is... :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!