Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még természetszerető- és járó lányok? Ti hogy értékelitek az ilyen fiúkat?
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok. Szeretek a természetben kirándulni, időt eltölteni, sétálgatni, szeretem a csendet, ugyanakkor néha a pörgést is. A kérdésem az volna, hogy mennyire gyakoriak az olyan lányok, akik úgyszintén nem a dübörgő zenét hallgatják s a telefont nyomkodják szabadidejükben? Továbbá: lányok, ti örülnétek, ha a fiú randiként (vagy akár kapcsolatban)meghívna a természetbe túrázni, sétálni vagy kempingezni(sátorban)? Mi a véleményetek az ilyen fiúkról? :-)
én ilyen lány vagyok, bár ritkán van ezekre esélyem :/
imádok a szabadban lenni és ha egy gyönyörű környezet vesz körül, akár órákat is el lennék ott :) csak feküdnék ott és élvezném a csöndet... volt már, hogy ezt kívántam, de mint mondtam, ritkán van rá esély
amúgy ha belebotlanék egy ilyen természet kedvelő fiúba, aki elvinne túrázni meg kempingezni... tuti nem engedném el! :D
de még nem volt szerencsém és még tudok várni néhány évet...
a kérdésedre: szerintem nagyon jó fejjel gondolkoznak az ilyen fiúk és egyedi ötletnek tartom a túrázást
Én szeretek gombázni és horgászni, a mai napig a nagyapámmal megyek ki a hegyre vagy a tóhoz, szeretem az állatokat, segítek az állatvédelemben és szeretem is fényképezni ezeket :) Dolgoztam lovakkal, csutakoltam őket és szedtem alóluk a kakit, nem kis meló... :D De imádtam :) És ingyen, bérmentve vállaltam :D Szóval igen, vannak még ilyen lányok :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!