Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet túrakedvelő, termész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet túrakedvelő, természetszerető, bringás, kirándulós férfit találni?

Figyelt kérdés

Olyannyira nem ismerkedős kérdés, hogy jelenleg nem is akarok kapcsolatot még. Csak lehetőség-felmérés. :)

Teljesítménytúrán lehet, vagy ott kicsi az esély és csak elmennénk egymás mellett (szó szerint)?

Uszodában lehet? Van esély, hogy kialakuljon ott szemezgetés, egymásra mosolygás?

Túrázó csoportokat nézzek a neten? Túratárs.com oldal jó erre? Tinder? :D

A nagy társaságos, többször leülős, andalgós kirándulást kevésbé szeretem, inkább túráznék. Kéktúra, bringatúrák, az ország bejárása... Természetszerető, sportos, szabadban lenni szerető fiúk, hol? :)

2017. ápr. 20. 06:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én imádtam 2 évvel ezelőttig, amíg egy betegség le nem

vett a lábamról. Mostmár csak itthon túrázok, szoba-

kerékpárral :(

2017. ápr. 20. 06:43
 2/16 anonim ***** válasza:

akár itt is :)

de bármelyik túra-közösségben, egyesületben, vagy egyszerűen egy túrán :)

Én is szeretek túrázni, kerékpározni

2017. ápr. 20. 06:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Az összes társkereső tele van ilyenekkel. Általában 28 körüliek, magasabb beosztásban dolgozna, és ha épp nem külföldre utaznak, akkor bringástúrán vesznek részt. Nekem nem tetszik ez az életstílus, és a férfiak mennyiségéből ítélve másoknak sem. Szóval jó dolgod lesz.
2017. ápr. 20. 06:52
 4/16 anonim ***** válasza:

Túracsoportokat ajánlom, nézz utána.

Régebben én is úgyy találtam, ott szinte azonnal összejöttem egy sráccal (szerencsém volt, mert általában több a nő). Vele jártunk két évig két csoporttal is, aztán mikor szakítottunk, abbahagytam. Pedig jó kis élet volt.

2017. ápr. 20. 07:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Itt! ;)

Nekem sincs kedvem egyedül menni.

2017. ápr. 20. 07:03
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a teljesítménytúra jó ötlet. A közös érdeklődés, a természet és a mozgás szeretete visz oda mindenkit. Hosszan mentek egymás közelében, szinte mondig ki szoktak alakulni kisebb csoportok, beszélgetések. Így nem tolakodó módon meg tudod ismerni a többieket és ki tudod választani, van-e olyan aki tetszik. A teljesítménytúrákra való oda-visszautazás is jó alkalom lehet. Már odautazáskor a vonaton / buszon lehet látni, ki az aki ugyanoda igyekszik, mint Te. Visszafelé meg már ismerősként utaztok. Távolabbi teljesítménytúrákon szokott lenni a szervezők által bizosított szállás a túra előtt / után. A közös vacsora / reggeli, beszélgetés, egymás kínálása remek alkalom az ismerkedésre.

A túracsoportok is jók az ismerkedésre. Egy egy csoportban ki szokott alakulni egy rendszeresen járó mag. Egy túrára elmész velük, fel tudod mérni, hogy hozzád hasonló túrákat szeretnek-e és szimpatikus-e a társaság.

Nem csak gyalogtúrákban érdemes gondolkozni. Tavasztól biciklitúrák, nyáron vízitúrák is remek lehetőséget jelentenek az ismerkedésre. Érdemes előbb egy napos túrákra menni. Ha nem szimpatikus a társaság vagy nincs olyan, akivel érdemes lenne próbálkozni, lépsz tovább.

Párommal mi is biciklitúrán ismertük meg egymást. Sok sikert!

2017. ápr. 20. 08:01
 7/16 Derwer ***** válasza:
A www.randimaskepp.hu oldal ilyenre (is) szakosodott...
2017. ápr. 20. 08:06
 8/16 anonim ***** válasza:
hétvégén decathlon túranap:)
2017. ápr. 20. 08:07
 9/16 anonim ***** válasza:
jaj, el a kezekkel, oda megy az én pasim is :) ( nekem sajna más dolgom van :( )
2017. ápr. 20. 09:16
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem bárhol találkozhatsz ilyen emberekkel. Sok ismerősöm van, aki többé-kevésbé megfelel a kritériumaidnak.

Mondjuk én nem szeretek csapatban túrázni, bringázni meg főleg, már 1-2 útitárs is meg tudja nehezíteni a dolgot. Jobb szeretek egyedül menni. Ha pedig nem egy szervezett, tömegtúráról van szó, akkor a magányosan túrázó emberek leszólítása ismerkedés céljából elég furcsán néz ki szerintem.

Szerencsére van internet, biztosan kismillió csoport van facebookon, ahol a természetkedvelő-természetjáró emberek egy csokorba vannak gyűjtve.

2017. ápr. 20. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!