Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet túrakedvelő, természetszerető, bringás, kirándulós férfit találni?
Olyannyira nem ismerkedős kérdés, hogy jelenleg nem is akarok kapcsolatot még. Csak lehetőség-felmérés. :)
Teljesítménytúrán lehet, vagy ott kicsi az esély és csak elmennénk egymás mellett (szó szerint)?
Uszodában lehet? Van esély, hogy kialakuljon ott szemezgetés, egymásra mosolygás?
Túrázó csoportokat nézzek a neten? Túratárs.com oldal jó erre? Tinder? :D
A nagy társaságos, többször leülős, andalgós kirándulást kevésbé szeretem, inkább túráznék. Kéktúra, bringatúrák, az ország bejárása... Természetszerető, sportos, szabadban lenni szerető fiúk, hol? :)
Én imádtam 2 évvel ezelőttig, amíg egy betegség le nem
vett a lábamról. Mostmár csak itthon túrázok, szoba-
kerékpárral :(
akár itt is :)
de bármelyik túra-közösségben, egyesületben, vagy egyszerűen egy túrán :)
Én is szeretek túrázni, kerékpározni
Túracsoportokat ajánlom, nézz utána.
Régebben én is úgyy találtam, ott szinte azonnal összejöttem egy sráccal (szerencsém volt, mert általában több a nő). Vele jártunk két évig két csoporttal is, aztán mikor szakítottunk, abbahagytam. Pedig jó kis élet volt.
Itt! ;)
Nekem sincs kedvem egyedül menni.
Szerintem a teljesítménytúra jó ötlet. A közös érdeklődés, a természet és a mozgás szeretete visz oda mindenkit. Hosszan mentek egymás közelében, szinte mondig ki szoktak alakulni kisebb csoportok, beszélgetések. Így nem tolakodó módon meg tudod ismerni a többieket és ki tudod választani, van-e olyan aki tetszik. A teljesítménytúrákra való oda-visszautazás is jó alkalom lehet. Már odautazáskor a vonaton / buszon lehet látni, ki az aki ugyanoda igyekszik, mint Te. Visszafelé meg már ismerősként utaztok. Távolabbi teljesítménytúrákon szokott lenni a szervezők által bizosított szállás a túra előtt / után. A közös vacsora / reggeli, beszélgetés, egymás kínálása remek alkalom az ismerkedésre.
A túracsoportok is jók az ismerkedésre. Egy egy csoportban ki szokott alakulni egy rendszeresen járó mag. Egy túrára elmész velük, fel tudod mérni, hogy hozzád hasonló túrákat szeretnek-e és szimpatikus-e a társaság.
Nem csak gyalogtúrákban érdemes gondolkozni. Tavasztól biciklitúrák, nyáron vízitúrák is remek lehetőséget jelentenek az ismerkedésre. Érdemes előbb egy napos túrákra menni. Ha nem szimpatikus a társaság vagy nincs olyan, akivel érdemes lenne próbálkozni, lépsz tovább.
Párommal mi is biciklitúrán ismertük meg egymást. Sok sikert!
Szerintem bárhol találkozhatsz ilyen emberekkel. Sok ismerősöm van, aki többé-kevésbé megfelel a kritériumaidnak.
Mondjuk én nem szeretek csapatban túrázni, bringázni meg főleg, már 1-2 útitárs is meg tudja nehezíteni a dolgot. Jobb szeretek egyedül menni. Ha pedig nem egy szervezett, tömegtúráról van szó, akkor a magányosan túrázó emberek leszólítása ismerkedés céljából elég furcsán néz ki szerintem.
Szerencsére van internet, biztosan kismillió csoport van facebookon, ahol a természetkedvelő-természetjáró emberek egy csokorba vannak gyűjtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!