Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a részleges kivehető fogsorról? Hátrány az ismerkedésben, randizásban? Ti járnátok ilyen emberrel?
utolsó: a TB 18 éves korig támogat fogakkal kapcsolatos dolgot
Kérdező: Szerintem egyáltalán nem ciki. Nem tehetsz erről és különben is a megoldást keresed, szóval ez nem igénytelenség. Műfog az műfog mindenképp. Hitelt ezért fel ne vegyél, mert van kamat is rendesen
Eszedbe ne jusson többmilliós adósságot felvenni a fogak miatt, amikor a kapcsos részleges fogsor is tökéletesen szuperál.
Ha nem beszélsz róla, a kutya nem fogja észrevenni és lehet a tisztítását is olyan diszkréten intézni, hogy az a partner számára nem visszatetsző.
Én speciel 5 év után tudtam meg, hogy a férjemnek ilyen van, (6 fogról beszélünk, pont a kirakatban, egy sportbaleset miatt) de nem osztott, nem szorzott, lényeg, hogy nem foghíjaskodott, mert az tényleg igénytelenségre vall és nem jöttünk volna össze, az tuti.
Nekem nem lenne hátrány (ha nem lenne épp párkapcsolatom), pont azért, mert nekem is van (ilyen egyfogas, nem több)... és tudom, hogy nem feltétlenül azért van, mert az ember igénytelen és nem mos fogat (nálam pl. azért volt, mert 1) kb. ilyen genetikai hulladék minőségű fogakat örököltem a szüleimtől, 2) az az egy fogam elég hülyén állt, és orvos is mondta, hogy ebből valószínűleg fogvesztés lesz valamikor, annyire nem érintkezik az alsó fogsorommal... és ez már fogszabályzás után volt). Egy ideig ugye a hely gyógyulására vártam, aztán anyagilag nem úgy jött össze a dolog, mert voltak olyan last minute költségek, amiket fontosabbnak láttam annál, mint hogy meglegyen az új fog, ha már a klipsz megvan. Pl. laptopom elromlott (munkaeszköz), csőtörés volt, költöztünk is.
Ha már vki odáig eljut, hogy találjon egy részleges, ideiglenes megoldást, az azt mutatja, hogy van benne igény. És ha találkozom egy ilyen emberrel, azért elég jól ki tudom szűrni, hogy kinek a foga hiányzik azért, mert kétszökőévente mos fogat, és kinek más okból.
Sok múlik a fogorvoson, de főleg a fogtechnikuson.
Próbáld kipuhatolni, hogy kivel dolgozik.
Ha ugyanazzal, akivel az állami rendelőben, az felejtős!
A legolcsóbb, ócska, onnan lopott anyagokkal produkál igénytelen munkát, mert ehhez van szokva az állami szektorban.
Minden fog egyforma, a rés közöttük csak jelképes, nincs élük, vastagok, olyan az érzés, mintha tictacok lennének a szádba ragasztva és még sorolhatnám.
Nekem ilyen orvos-fogtechnikus duó csinálta drága pénzért a fogaimat, akkorák lettek, hogy a számat alig tudtam becsukni, nem voltak az alsóhoz csiszolva, nem tudtam vele enni és selypítettem.
Egy félév alatt jutottunk el odáig, hogy NAGYJÁBÓL használható, de mindig beleakad a nyelvem és még mindig selypítek.
Tényleg informálódj, mert inkább fizess valakinek 10-20ezerrel többet, de az minőségi munka legyen.
Nekem a másik oldalon a pótlás 30 éve tart és gyönyörű még mindig. Amellett senki nem tudta soha, hogy pótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!