Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a részleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a részleges kivehető fogsorról? Hátrány az ismerkedésben, randizásban? Ti járnátok ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
29 éves elmúltam és egy baleset miatt elvesztettem sok sok fogamat. A felső fogsoromnak annyi 4.5 fogam maradt meg. Az alsó az szerencsére megúszta. Mindegyik meg van és egészségesek. Fogorvosnak nem kellet még hozzá nyúlni! A fogaim pótlása 600-900 ezer ft között mozog. Sok orvossal beszéltem, ennyi az ára. 2.5 éve ez a helyzet velem, eleinte nem akartam kivehetőset, mert az ciki meg fiatal vagyok stb! De mivel ez azért sok pénzt még akkor is, ha hitelt veszek fel, azt vissza is kell fizetni. Ezért gondoltam egy részlegesre ami 150 ezer körül van. Éjszakára is bent maradhat, de tisztításnál ki kell venni. A fogatlanságom a hétköznapi életem megviseli, van mikor magam alá kerülök, elvesztettem az önbizalmam is. :(
2017. ápr. 20. 01:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Most már mindegyik valódinak tűnik.
2017. ápr. 20. 02:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hogy választ is kapj: Én járnék ilyen nővel. Mivel

nekem is hasonló gondjaim voltak, maximálisan megértem,

és átérzem. De ha nem is lett volna ilyen gondom, akkor

is megérteném.

2017. ápr. 20. 03:10
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
aki nem képes megérteni hogy baleset miatt nincs fogad, és nem azért mert este nem mosol fogat, azzal ne is törődj. szemellenős proli mind, akik nem képesek beleképzelni magukat más helyzetébe. de ha mondjuk a te hibádből történt, akkor az picit árnyaltabbá teszi :D
2017. ápr. 20. 05:46
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem makk egészséges, szabályos fogaim vannak, fogorvos mindig megdicsér, és így se gondolom, hogy ez ciki. Nem tehetsz a balesetről.

Én valószínűleg saját magamnak ragaszkodnék a drága megoldáshoz, mert nekem az tűnik a legjobbnak. De ha te jól érzed magad a kivehetővel, nem korlátoz evésben és esztétikailag is rendben van, én minden további nélkül járnék ilyen férfival. Egyik exemnek is volt mű foga, neki kiverték véletlenül a fogát munkahelyén. Mondjuk szerencsés volt, mert csak egyet, a többi megúszta. Szerintem manapság ez teljesen elfogadott, maximum az ilyen véglények poénkodnak rajta.

25L

2017. ápr. 20. 09:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

hogy még egy választ kapj, utolsóval mélyen egyetértek, "aki nem képes megérteni hogy baleset miat stb stb "

Engem sem zavarna,( nő vagyok) és szerintem se vágd magad adósságba, nem jó prodzsekt, ráadásra később is történhet ennél sokkal fontosabb dolog ami miatt pl kénytelen leszel esetleg hitelt felvenni, mert akkor tényleg muszáj, most meg nem muszáj, mert máshogy is meg lehet oldani, és egyáltalán nem igénytelen a megoldás ,ne tartsunk már valakit igénytelennek, mert nem tud kicsengetni többszázezret implantátumokra, és nem akarja eladósítani magát,ami egy elég épeszű hozzáállás szerintem , vagy vegyünk egy másik pédát, mondjuk valaki a lábát veszti el egy balesetben akkor az is igénytelen , ha csak egy "szimpla" műlábat használ, és nem a legprofibb többmilliósat mert nincs rá pénze ?? ugyanmár :))) van fogad , kész ennyi :))), hogy ki kell venni tisztításnál? na bumm! akkor sincs semmi :) nyugi, aki ezen problémázik , azzal tényleg ne is kezdj ,még egy adalék, egy nagyon jó barátom, simán összejött egy olyan csajjal, akinek ennél nyagyobb fogorvosi problémái vannak, és nem igénytelenségből, hanem szintén baleset miatt, ő rosszabbul járt nálad ( bár valójában nem is tudom, te hogy jártál) , frontális ütközés csapta szét az állkapcsát , azóta is próbálják rendesen összerakni, és már így ismerte meg . no , fel a fejjel :)))

2017. ápr. 20. 10:17
 16/29 anonim ***** válasza:
42%
no azóta írt még valaki, szóval így már az utolsóval és az utolsó előttivel értek egyet mélyen :))
2017. ápr. 20. 10:20
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már nagyon szép, élethű, igényes lehet a kivehetős is. Szerintem nem hátrány az ismerkedésben, hiszen aki elítél emiatt, azzal nem is érdemes kapcsolatot kezdeményezni. A normálisabbja pedig meg fogja érteni. Legalább ki tudod majd szűrni a hülyéket :)
2017. ápr. 20. 10:51
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
15-16-os vagyok, az utánam következő 17-essel is mélyen egyetértek :)))
2017. ápr. 20. 13:46
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, jól esik ez a pozitiv hozzáállás tőletek. Megfogom csináltatni és jövőhétre már van is időpontom, elmegyek, beszélgetek a fogorvossal és, ha minden smakkol akkor bele vágok, de bejelentkezek még 2-3 fogászatra, hogy több informáciom legyen. Aztán, ha van már fogam akkor nekem is jobb lesz az önbizalmam, közérzetem és LEHET összegyűjtöm az implantos megoldásra a pénz amire lesz jó pár évem. De vannak más fontos dolgok is amire kell a pénz, nem csak a fogak körül forog a világ. Pl egy lakás szerintem fontosabb vagy csak egy kis megtakarított pénz mint, hogy implantom legyen. Néztem sok képet meg videót meg sok cikket meg a rendelők oldalán is informálodtam, és nagyon az jön le nekem, hogy nem észre vehető egy részleges protkó és nem is kényelmetlen. Ha az bekerül akkor természetesen a beszédet újra gyakorolni kell pl. hangos olvasás főleg az s és az sz betűs szavaknál, de néhány hét és kialakul. Az evésnél se lesz gond, csak eleinte problémás. Ja és még valami! Nem kell az éjjeli szekrényen egy pohárba tárolni. Amikor tisztítani kell azt lehet diszkréten csinálni, ez is egy fajta magánszféra amit nem kell más orrára kötni, hisz amikor nagy wc-re megyünk az is egy magánűgy, nem a párunk előtt kulázunk! :)Én szerintem az sokkal gázabb mint aki elhanyagolja a fogait és lenne is rá kerete megcsináltatni és nem törődik vele, semmilyen megoldást nem keres. Na az igénytelen! Én amióta eszemet tudom én mindig szenteltem annyi időt naponta, hogy megmossam és van is eredménye, mert az alsó fogaim azok hibátlanok! Persze előfordult, hogy 1-1 napot kihagytam az életben, mert épp fesztiváloztam pl.! De annyitól szerintem senkinek nem megy tönkre a foga. Remélem nem lesz hátrány az ismerkedésben és nem fog össze hozni a sors olyan emberrel aki ez miatt elutasít. :)
2017. ápr. 21. 00:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Off(?) ilyen esetben a tb nem támogatja? Akár részlegesen .Esetleg az önkori nem segít? A párom szemüvegenek 25% kifizették amikor vitt be számlát
2017. ápr. 24. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!