Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35+ éves agglegények! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35+ éves agglegények! Hogyan telnek a napjaitok? Miért vagytok egyedül? Elhagytak, vagy ti a nőket? Jobb így? Vagy rossz azért néha? Beletörődtetek mér ebbe?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

1, Munka, utána olvasás, netezés, takarítás, bevásárlás stb., majd alvás;

2, Így döntöttem, meg amúgy sem kellek senkinek sem;

3, Soha nem is volt társam;

4, Sokkal jobb a magányos magány, mint a társas magány;

5, Kicsit néha azért rossz;

6, Már rég beletörődtem, hogy amúgy sem lesz társam, sosem.

2017. ápr. 20. 22:37
 12/17 A kérdező kommentje:
De nem is próbálkoztok? Én pl 32 évesen bárhol bármikor minden 25-35 közöttinek tűnő nekem szimpatikus nőt leszólítok. 50 ből 1 úgyis kötélnek áll és lehet vele ismerkedni, persze vagy lesz belőle valami, vagy nem. Az menet közben derül ki. Csak bírni kell az elutasítást. De megedződik az ember.
2017. ápr. 21. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem értem h miért kéne próbálkozzon az aki (pl én) direkt van így.
2017. ápr. 21. 17:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Az más, ha úgy döntöttél, hogy jó így. Én azt látom 32 évesen, hogy a 40-es ismerőseim zömének romokban van a házassága, a legtöbben elváltak, a maradékot is főként a gyerek tartja össze.
2017. ápr. 21. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem tudom, nekem 1 randi nem ér meg 49 elutasítást. Ez szerintem nem egy jó idő/energia befektetés.
2017. ápr. 27. 20:33
 16/17 anonim válasza:
100%

1.Reggeli+kv

2.Hirek,e-mail,szamlak stb.

3.Edzes

4.Elkerulhetetlen a facebook vagy a facebook messenger megnezese (errol probalok leszokni)

5.Ebed

6.Szieszta

7.Bevasarlas

8.Meg k..va sok minden! Neha csak idopazarlas! De ezt most nem reszleteznem

Ha viszont dolgozok...(hozza kell tennem vendeglatasban)akkor nagyjabol a 6-os pontig ugyanaz!

Elhagytak?

Legutoljara igen!

Jobb e igy?

Kesobb biztosan jobb lesz,nem ez az elso kapcsolatom,de most b...szottul nem jo erzes!

Miert vagyok egyedul?

Talan azert mert az en tapasztalataimbol kiindulva a legtobb no amikor mar komolyra fordul a kapcsolat es latja a ferfin hogy komolyak a szandekai (szerelmes a nobe,torodik vele,nyilt es oszinte,nem kertel,taktikazik es jatszadozik hanem nyilt lapokkal jatszik,elore tervez,kozos jovot,csaladot tervez) akkor valami oknal fogva kihatral a kapcsolatbol mert neki ez hirtelen tul sok feleloseggel jar.....de hozza kell tennem mindig is egy igazi erett ferfira vagyott akire fel lehet nezni,akiben meglehet bizni es sorolhatnek meg ide vagy 50 mas dolgot is.

Szoval inkabb nekunk kellene azt a kerdest feltenni neked,vagy nektek noknek,( gondolom no vagy! :) hogy ha a szemetek elott van vagy elottetek al az a ferfi akire mindig is vagytatok akkor miert toljatok el magatoktol az illetot es miert nem ragadjatok meg az alkalmat amire egesz eleteteken vagytatok hogy egyutt lehessetek?

2017. okt. 10. 03:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én férfi vagyok. De megértelek. Én fél éve vagyok egyedül, előtte volt egy nő, elég fiatal még hozzám. De valahol mégis érett, okos. H pár hónap után én komolyat akartam, összeköltözni, stb. Persze gyerek meg házasság még nem kellett volna, arra idő kell. De kihátrált, hogy ő még fiatal, nem én vagyok az igazi. Egészen addig az voltam, utána már nem. Szóval átérzem, amit mondasz.
2017. okt. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!