Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősebb férfi - fiatalabb nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfi - fiatalabb nő? Lehetetlennek tűnő kívánság? Csak álom lehet? Esetleg valóra is válhat?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire gáz vagy mennyire "szánalmas", ha 48 éves, jelenleg már független férfiként jóval fiatalabb nőt szeretnék társnak? Nem 18-20 évesekre gondolok! De egy 27-28 vagy harmincas éveinek elején, közepén járó nővel én el tudnék képzelni egy komoly kapcsolatot, amennyiben egy hullámhosszon lennénk az illetővel. Lehetséges ez szerintetek? Vagy inkább nagyon gáz? Ciki? Esetleg elítélendő?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Előre is köszönöm a válaszokat! 48 Ffi

2017. ápr. 17. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mire jutott a Kérdező. Én is 30 fölött vagyok és jelenleg egy több mint 20 évvel idősebb férfi tetszik - és én is neki. Sokfajta kétség van bennem, egyet kell értsek a 9 válaszoló felvetésével, gyerekem sincs még, de a vonzalom meg az idősebb korosztállyal alakul ki...
júl. 27. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!