Mi lenne az utolsó kívánságotok?
Figyelt kérdés
Ha megtudnátok, hogy betegek vagytok és szinte biztos, hogy nem gyógyultok meg soha... Kort és nemet mindenképpen írjatok! Köszi!2014. okt. 12. 19:14
1/15 anonim válasza:
Az, hogy meggyógyultan örök életű lehessek valami jó genetikai "hiba" miatt.
3/15 anonim válasza:
Azt kivánnám,hogy legalább egy kis ideig hagy álhassak szinpadra.21/f
4/15 anonim válasza:
Hogy mondják meg egy bizonyos valakinek, hogy szerettem őt (mint embert, mielőtt valaki romantikus enyelgésre gondolna =D). Ill. még egy utolsó utáni, hogy kibéküljek Istennel, ha addig valamiért ezt nem tenném meg. 23/Leány =)
5/15 anonim válasza:
szép szexi hölgyike lessz majd a halálos ágyamon, is tapizgatni fogom.
Matyi/52
6/15 anonim válasza:
Nekem a dokik azt mondták, hogy nem fogok meggyógyulni. Nem kívángattam semmit, hanem nekiálltam meggyógyítani magam. Sikerrel.
9/15 anonim válasza:
Egy forró kakaót kivánnák! :D
20/N
10/15 anonim válasza:
Nem keseregnék, hanem azonnal szigorú diétába kezdenék (teljes hús, tejtermék-és tojásmegvonás) valamint rendszeresen sportolnék, jógáznék. Sokat aludnék, imádkoznék, kikapcsolódnék, és várnám, hogy a testem meggyógyítsa önmagàt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!