Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálja azt, hogy...

Miért csinálja azt, hogy eddig ő írt fb-on, de az utolsó üzenetemre 2 napja nem válaszolt, pedig meg is osztott zenéket? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (mind a ketten lányok vagyunk, 17 évesek) és felköszöntöttem szülinapján júniusban. Aztán kérdezte, hogy mi van velem, meg ilyesmi és elkezdtünk beszélgetni. Nem vagyunk kifejezetten barátnők, csak néha dumáltunk. Az utolsó üzenetemet 2 napja írtam és nem válaszolt rá. Pedig volt fent facebookon, megosztott zenéket, képeket és amikor a barátnői írtak alá, nekik válaszolt. És szerintem ez bunkóság, hogy az én üzenetemet pedig el se olvasta. Pedig nem vagyok tapadós, nem lett volna kötelessége eddig beszélni velem. Csak valahogy akkor zártuk volna le a beszélgetést.Nektek mi a véleményetek erről?
2014. júl. 18. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok barátok, csak néha csevegtek, akkor én nem izgatnám magam. Nekem is vannak ilyen emberek, ha nem ír vissza, nem ír vissza, mit érdekel ez engem. Ha nem barátom az illető, akkor hidegen hagy.
2014. júl. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!