Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 30 éves férfiként lakást bérelek és nincs sajátom? Ha megkérdi egy nő, akit felhozok (netán ismerkedni akar velem), akkor dugjam homokba a fejem és húzzam meg magam a sarokban ( de pl a nőnek sincs sajátja)?
Amilyen albérletárak vannak manapság már az is csoda, hogy valaki albérletre kiad ennyi pénzt. Nekem ugyan van lakásom, de ha nem lenne, eszem ágában sem lenne ilyen árak mellett albira költeni, hogy a keményen megkeresett pénzemet más elvegye. Akkor inkább a szüleimnél laknék, és tartalékolnék, hogy majd valakivel együtt teremtsük meg a dolgokat.
Viszont amíg kénytelen voltam otthon lakni a szülőkkel az egyikük egészségügyi problémája miatt és úgy kerestem párt nem találtam. A legtöbb pasi úgy finnyogott, meg visszakérdezett, hogy "Te a szüleiddel élsz?" Nyilván elmondtam volna nekik ha kérdezik, hogy miért is, de nem tették, hanem rögtön ítélkeztek. Én meg nem siettem mondani, hogy van egy belvárosi kétszobás lakásom, illetve vidéken is van egy egy kisvárosban... Legyen ez inkább az ő problémájuk, ne az enyém. Így legalább kiderült, honnan fúj a szél!
Tudod... Manapság már társkeresőn a ffiak között is dívik a szexuális kérdések mellett feltenni elsőként a kérdést: Egyedül laksz? Mennyit keresel? Mi a foglalkozásod? Mindezt akár egy szia nélkül....!
Akkor ne 10 évre vedd fel a hitelt hanem 30 évre. Máris barátibb lesz.
Amúgy nem gáz az albérlet, csak ha nagyon zavar, akkor járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!