Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha két éve kétszer is visszautasítottam egy lányt, akinél pár hónapja kezdtem többet érezni, hogyan adjam a tudtára?
Két évvel ezelőtt kétszer is megpróbáltuk a kapcsolatot, viszont én akkor még nem igazán tudtam, hogy mit szeretnék tőle. Kívántam őt mint nőt, viszont nem voltam abban biztos, hogy tudnám valaha szeretni. Előtte szakítottam az előző barátnőmmel, így elég rosszkor toppant ő bele az életembe. Azóta viszont a munkám révén lépten-nyomon egymásba botlunk. Mondhatni a "majdnem kapcsolat" után megőriztük a jó viszonyt és tudtuk normálisan kezelni a helyzetet, viszont én pár hónapja kezdtem többet érezni nála.
Próbáltam vele éreztetni, hogy nálam lehetne több is, tettem neki célzásokat, kétértelmű megjegyzéseket, amiket úgy tűnt először jól fogad, viszont egy idő után közölte velem, hogy ezt hanyagoljam és inkább legyek vele normális.
Elég rosszul érintett, mert úgy érzem ezzel lerázott, de lehet csak a múlt fáj még neki.
Mit tegyek?
28F

Annak aki még olvassa:
Úgy tűnik ő "t*kösebb" volt nálam... :) Elhívott egy italra, amiből több lett, és megbeszéltünk egy másik alkalmat is. Ezúttal viszont már én fogom elhívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!