Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ha két éve kétszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha két éve kétszer is visszautasítottam egy lányt, akinél pár hónapja kezdtem többet érezni, hogyan adjam a tudtára?

Figyelt kérdés

Két évvel ezelőtt kétszer is megpróbáltuk a kapcsolatot, viszont én akkor még nem igazán tudtam, hogy mit szeretnék tőle. Kívántam őt mint nőt, viszont nem voltam abban biztos, hogy tudnám valaha szeretni. Előtte szakítottam az előző barátnőmmel, így elég rosszkor toppant ő bele az életembe. Azóta viszont a munkám révén lépten-nyomon egymásba botlunk. Mondhatni a "majdnem kapcsolat" után megőriztük a jó viszonyt és tudtuk normálisan kezelni a helyzetet, viszont én pár hónapja kezdtem többet érezni nála.

Próbáltam vele éreztetni, hogy nálam lehetne több is, tettem neki célzásokat, kétértelmű megjegyzéseket, amiket úgy tűnt először jól fogad, viszont egy idő után közölte velem, hogy ezt hanyagoljam és inkább legyek vele normális.

Elég rosszul érintett, mert úgy érzem ezzel lerázott, de lehet csak a múlt fáj még neki.

Mit tegyek?

28F

2017. ápr. 17. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"szia, örülök, hogy látlak, nincs kedved meginni egy kávét?"
2017. ápr. 17. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy van esélyed. Lehet, hogy van valakije. A visszautasítás nagyon nagy kudarc, kettő meg pláne. Érthető, ha kiábrándult belőled. A két év alatt sokat változhatott, tapasztalatot szerezhetett, már nem olyat keres, mint te.

Ami elmúlt, nem tér vissza.

2017. ápr. 17. 10:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Nincs senkije ez biztos, mármint nekem ezt mondta, de végülis kitudja...

Szeretnék tőle bocsánatot kérni, és megmagyarázni a dolgokat, viszont félek attól, ha nyíltan elé állok, úgy visszautasít, hogy a mostani jó viszony is megszakad.

2017. ápr. 17. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:

#3 elé állsz és beszélsz vele.. nem, nem hozod föl a múltat és nem magyarázkodsz neki! Végképp nem kell bocsánatot kérni tőle.. nincs miért.

Ha azt akarod, hogy elküldjön, akkor magyarázkodj...

2017. ápr. 17. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Álmodozzál kiskomám, de vigyázz, ébredésnek sírás lesz a vége!
2017. ápr. 17. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Én biztos örülnék, ha az a férfi aki anno elutasított elém állna és meg tudnánk beszélni a dolgot.

Ha magyarázkodna akkor se lenne gond. Miért kéne ezért elküldeni? Ha látnám rajta, hogy őszintén akarja örülnék neki nagyon. Persze csak akkor, ha még mindig szeretnék vele lenni én is...

23N

2017. ápr. 17. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Randi.
2017. ápr. 17. 11:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha kavartál, flörtöltél vele és akkor utasítottad vissza, bizony bocsánatot illene kérni, mert játszadoztál és megaláztad, ezek után nem kétértelmű megjegyzéseket kellene tenni, hanem bebizonyítani azt, hogy akarod és megbízhat benned.
2017. ápr. 17. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia! Velem/unk ugyanez van. En par eve fel kezemet odaadtam volna erte, kihasznalt, majd eldobott. Most fordult a kocka, kb. 1 eve fut utanam, eloadta, hogy akkor nem volt alkalmas komoly kapcsolatra, de most mar minden mashogy van. De kiszerettem mar belole, nem mukodik ilyen tavlatokkal a dolog.

Vannak azonban el nem itelendo visszautasitasok: ha meltanyolhato okbol nem akartal vagy tudtal vele lenni akkor, es ezt kihasznalas, jatszadozas nelkul el is mondtad neki. Akkor meg van esely :)

Amugy nalam az sem meltanyolhato ok, ha akkor "nem tetszettem neki", vagy akkor epp "masra hajtott". Ezeket is mind elhajtom mar. De ez csak en vagyok. :)

26N

2017. ápr. 17. 18:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Nálunk az volt, hogy randiztunk, majd pedig eljutottunk odáig, hogy egymásnál is aludtunk...

Lehet, hogy ezeket soha nem is fogja megbocsátani.

Nem mentegetőzöm hülye voltam. Akkor lett vége az előző sok éves kapcsolatomnak, ő pedig mellettem volt. De én még akkor úgy éreztem, hiába vonzódom hozzá, nem tudnám szeretni őt...

Közben lehet én is csak egy új kapcsolattól féltem az előző hatalmas csalódás után.

2017. ápr. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!