Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik használják a tindert, ezt valaki meg tudja magyarázni?
A nők csalódásait én a legtöbb esetben annak tudom be, hogy bele vannak szerelmesedve az első benyomás hatásába, és nem hajlandóak később változtatni a véleményen. Ha az első benyomás nem tökéletes, akkor elhajtanak egy amúgy teljesen korrekt emberkét, míg ha az első benyomásnál megvan a szikra, akkor utána vígan szenvednek a kapcsolatban akár éveket. Vagy az első szex után nézik, ahogy eltűnik a srác (ami amúgy egy rettentő csúnya dolog). Ha megfontoltabbak lennének, sok csalódást el lehetne kerülni.
A megfontoltság hiányának remek példája a Tinder, a jelenség, amiről az előbb is beszéltem, hogy annak ellenére, hogy tudják szabályozni az üzenetek számát, nem teszik. Egy klasszikus társkeresőn még érthető, hogy kezelhetetlen számú levelet kapnak, de a Tinderen mindössze annyit kéne csinálni, hogy egyszerre kevés matchet gyűjteni, és azokkal beszélgetni. Persze értem én, hogy mennyire jó érzés, amikor minden egyes húzás után párbaállás van, minden egyes húzás egy pozitív visszaigazolás, de ha használnák kicsit az agyukat, rájönnének ők is, hogy ez a módszer kicsit sem hatékony. Az egész Tinder erre lett kitalálva, és pont erre nem használják. A társkeresésben mindkét félen múlik, a lányoknak is bele kellene fektetniük az energiát, és nem csak fürödni az érdeklődésben. Ha nem teszik, akkor meg ne csodálkozzanak, hogy csalódás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!