Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akik használják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik használják a tindert, ezt valaki meg tudja magyarázni?

Figyelt kérdés
Ugye matchelek egy csomó lánnyal, tehát a baj már nem kezdődhet ott, hogy ronda lennék :D az a lényeg, hogy ilyenkor természetesen én írok nekik egy teljesen normális bemutatkozó szöveget, de van hogy válaszra sem méltatnak, vagy ha igen, akkor egyszavas válaszokat adnak, egy-két kivételtől eltekintve. Tehát a kérdés adott. Miért van ez? :D
2017. ápr. 16. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

9: Félreérted

ÉN SZINTE MINDEN NŐNEK UGYANAZT AZ ÜZENETET ÍROM KEZDÉSNEK.

Viszont az annyira egyedi, amit senki mástól nem kapnak szinte biztosan, hogy az elég.

Nem arról van szó hogy minden nőnek új üzenetet szülj. Hanem hogy egy olyat találj már ki legalább, amit senki más nem szokott mondani. És ide sem kell semmilyen vicceskedés, aranyköpés, meg ilyenek. Csak egyszerűen olyat írj, amit mástól nem kapnak.

Ja és még egy fontos infó újra, amit már írtam korábban:

"Én nem írok nekik sem bemutatkozószöveget, de nem is "Szia! Mizu?"-val kezdem a beszélgetést, hanem egy normális, beszélgetésindító szöveggel (egy kb tízszavas mondattal), mintha csak éppen az utcán vagy egy szórakozóhelyen szólítottam volna őt meg. Úgy viselkedem és úgy írok nekik, mintha éppen a valóságban beszélgetnénk."

2017. ápr. 16. 19:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébként teljesen mindegy, milyen szöveggel nyitsz. Az, hogy válaszolnak-e, csak azon múlik, tetszel-e nekik annyira, hogy egy lájknál jobban megerőltessék a kis királylány ujjaikat.
2017. ápr. 16. 19:07
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekem legjobban a kreativ üzik jöttek be pl. a fotokkal kapcsolatban valami kerdes. ( Eleg különlegeset sportolok, van arrol is fent foto) De lehet barmilyen frappans, rövid üzenet amiböl minimalis intelligenciara, humorrs lehet következtetni.

Ezen kivül aki ket perc utan a szexualis szokasaimrol faggat ( pasik 90%-a), az rögtön kuka. Aki kepes kulturaltan flörtölni, kedves, intelligens es mellette mondjuk nem csunya, annak majdnemhogy nyert ügye van. Tudom a Tinder elvileg szexpartnerkeresö, de lehet elegansan is csinalni, meg prolisan is. :)

2017. ápr. 16. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
#13-as: súgd már meg, mi az elég különleges sport (marha kíváncsi lettem :))
2017. ápr. 16. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek axial, hogy lehet elegánsn is és paraszt modon is keresgélni.
2017. ápr. 16. 22:55
 16/21 anonim ***** válasza:

En nokent elmondom, h miert :D

1) vagy megsem tetszel annyira

2) aznap mar talaltam egy jot, es a tobbi nem erdekel

3) csak unalombol jatszom vele, es brad pittnek se valszolnek

Amugy joarc vagyok ezeket kiveve, de nagyon kedvfuggo.

N 26

2017. ápr. 17. 19:35
 17/21 anonim ***** válasza:
# 16: ez remek képet fest a te, és a hozzád hasonló nők erkölcsi szintjéről, hogy mégis hogy bántok az emberekkel. Őszintén gratulálok.
2017. ápr. 17. 20:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha meg oszinte az ember, az a baj. En azt gondolom, hogy bármennyire is rossz kepet fest, legalabb tudjatok az igazat. A ferfiak szerintem ugyanilyen megfontolasbol nem irnak. A legtobb ember csalodott, kiábrándult, nem keres celzottan ott senkit, es semmit, de nem utasitja el, ha valami alakul. En igy latom
2017. ápr. 17. 20:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy őszinte, az a baj, hogy rossz! Hiába mondasz el valamit őszintén, ha az rossz, akkor rossz, nem lesz pozitívabb a megítélés, csak mert elmondtad őszintén. Ezt amúgy sokan nem értik.

A nemválaszolás pont hogy az elutasítása szerintem, de mindegy. A legnagyobb agyrém az egészben még mindig az, hogy mindenki eldöntheti, ki írhat rá egyáltalán, aztán mégsem tudják kezelni. És persze aztán meg a sírás, mintha a rendszer áldozatai lennének.

2017. ápr. 17. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Ebben mondjuk igazad van, hogy rossz. De szerintem ez nem csak a Tinderen belul jellemzo, hanem sajnos a valo eletben is. En azt latom, hogy nagyon nehez tarsat talalni, mert azon kivul, hogy jol kell kinezni, meg az idozitesnek is passzolnia kell. Egy atlagos felnott no mar annyit csalodott, hogy egyszeruen nem tudja magat annyira beleelni a tarskeresesbe, kulonosen nem a Tinderen, igy szerintem kisebb energiat fektet bele. Masreszt pedig egy lany rengeteg levelet kap egy nap, igy gyakorlatilag korlatlanul valogathat, es nagyon ki kell tunni, hogy valakit komolyabban megfogj. (Gondolom erre gondoltak az elottem iro lanyok, hogy ezert nem eleg nekik a 'szia' es a 'gyonyoru vagy' stb.) De sajnos otletem sincs, hogy mivel lehetne pozitiv iranyban kitunni :/
2017. ápr. 17. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!