Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves Ffi vagyok.3éve nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetiOS kérdése:

38 éves Ffi vagyok.3éve nincs Barátnőm. Már mindennel próbálkoztam, hogy legyen. Bennem van a hiba? Nem vagyok jóképű?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező én 43eves vagyok,10eve senkim!!!!!
2017. ápr. 16. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:

#6 rágörcsölsz, rosszul kommunikálsz velük, futsz utánuk, stb. Látatlanban kb lehetetlen megoldani.

Kórház szerintem még épp jó hely az ismerkedésre, mert rengeteg az ember, aki új ember, vagy csak szimpla kísérő. Téma is adott.. bárkihez odamehetsz megkérdezni, hogy eltéved e. ebből már kialakulhat egy beszélgetés.

Ha van a kórháznak park része ott is lehet ismerkedni a kiülőkkel ebédszünetedben.

2017. ápr. 16. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Le kéne adni az igényekből,rég nem vagy már olyan jóképű és kelendő mint amilyen fiatalkorodban voltál,hiába is képzeli ezt sok korosodó férfi.
2017. ápr. 16. 14:19
 14/15 A kérdező kommentje:
#6 -os!Én ott Ápolónőkkel ismerkedtem.😅 nem kintiekkel.
2017. ápr. 16. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahh 35 vagyok remélem nem kell 3 év mulva nekem is feltenni ezt a kérdést. :)
2017. ápr. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!