Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Férfiak! Titeket mennyire zavarna ha van egy lánynak egy olyan hobbija, amivel tényleg baromi sokat foglalkozik, több éve csinálja de nem olyan jó benne?
Lassan 8 éve yogázok, és 14 évesen még csak azért kezdtem el hogy szebb legyek ,de aztán nagyon megszerettem és szeretnék nagyon jó lenni benne.
Utóbbi kb 3-4 évben szigorúan gyakorlok heti 5,6 X, és az a vicces hogy a külsőm már elég jó, de most az veszi el az önbizalmamat hogy mindig van egy csomó lány aki jobb nálam a yogában, még ha nincs is olyan jó alakjuk mint nekem.
Pl itt GYIKon is olvastam már olyat hogy valamelyik lány megtud olyat csinálni pár év alatt amit én még így 8 év alatt sem.
Nem akarok most párkereséssel foglalkozni emiatt mert félek ha megtudják hogy ennyire cső látású vagyok már és nem is vagyok benne annyira jó :(
ez egy komoly kérdés? xd ha a barátod hobbija mondjuk az lenne, hogy makettrepülőket festeget, de mégsem lett belőle picasso, az téged érdekelne?
amúgy meg ne görcsölj ezen, és a jógát is engedd el olyan értelemben, hogy a felxibilitás, bár fejleszthető, genetikai alapjai is vannak, és sosem leszel benne olyan jó, mint aki mondjuk már óvodás korától szertornázott, vagy egyszerűen nyúlékonyabbak az izmai.
Tudom hogy elég beteges de tényleg ez van most bennem, pedig mondom régen csak a külső miatt érdekelt és azzal most elégedett vagyok, aztán most emiatt nincs önbizalmam :(
kicist bolond vagyok tudom.
Nézd, emiatt ne add fel a párkeresést.
Engem speciel nem zavarna, ha valakinek a HOBBIja nem túl
jól megy neki. Azért hobbi. Ha nem az lenne, akkor profi
kategóriában lenne, és akár oktatna is.
Ne viccelj... :D
Már hozhatod is a bútoraidat: amíg jógázol legalább nyugodtan tudom szerelni a motorjaimat, amik külső szemlélőnek úgy tűnhet sosem készülnek el... :D
(Persze elkészülnek, csak lassan, és utána fél éven belül eladom a készet és hozok valamit megint kosárban.)
Ne keverd a szezont a fazonnal.
Ne keverd a hobbit a párkapcsolattal.
Egyébként meg van aki valamiben mindig jobb a másiknál kevesebb gyakorlással. Főleg ilyen dolgok mint a yoga, testi adottságokat is figyelembe kell venni...
Te is abba a tipikus hiába esel, mint az emberek 90%, hogy máshoz hasonlítod magad, ahelyett, hogy CSAK SAJÁT MAGADAT vennéd viszonyítási alapnak!!!!
A mentalitásodból kiindulva akkor azt is mondhatnád, hogy van egy csomó csaj, akitől sokkal jobb vagyok, mert én ezt és ezt meg tudom csinálni, ő pedig nem. Nos? Ennek az összehasonlítgatós baromságnak van valami értelme akkor szerinted?
Egyébként bocsi, de elég szánalmas, hogy teljesítményre mész. Tudtommal a jóga nem erről szól, hanem a relaxációról, a harmóniáról, az ellazulásról, a BELSŐ BÉKÉRŐL!!
Párom is jógázik férfi létére évek óta.
Semennyire, mivel a jóga pont olyan "műfaj", amit nálam kevés ember tudna rosszabbul csinálni.
Olyan a "huzalozásom", hogy praktice nem tudok nyújtott lábbal ülni a földön. :)
Szóval bárkit meg tudok csodálni, aki ennél többre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!