Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a mondatok, amivel egyértelműen a barátzónába száműz egy férfit a nő?
Azt mondják, az "aranyos vagy" pl. egy ilyen mondat. A férfiaknak nem esik jól ezt hallani egy nőtől, főleg, ha már érzelmeket is táplálnak iránta.
Mik tehát azok a mondatok, ami után a férfi gyakorlatilag elkönyvelheti a kudarcát az illető nőnél és nézhet egy másik után? Tudnátok ilyenek "friendzone-kompatibilis" mondatokat írni?
Minden olyan szókapcsolat mondat vagy szófordulat amiben szerepel a "barát" szó.
30/f
Az "aranyos vagy" nem feltétlenül, mondtam olyan pasinak is aki tetszett. De valóban a "nincs veled semmi gond, de..." tipikusan ilyen. Illetve a "nem vagyok még túl az exemen" (ez adott esetben lehet igaz is, csak te épp nem mozgattad meg a fantáziáját, ezért nincs túl rajta).
"Nem vagyok kész komoly kapcsolatra"
"Most magammal szeretnék foglalkozni"
Nem tipikus mondatok, de friendzone-ra utal, ha túl sokáig húz egy találkozót és nem ígér semmit.
"Nem szeretnék most kapcsolatot"
"Most egyedül szeretnék lenni"
"Most nem jó a találkozás" (ez sokszor egymás után)
Közben néhány olyan szöveg bedobása, ami érzelmekre/vonzalomra utal, hogy a balek le ne kopjon.
Elkezdi mesélni a pasiügyeit..panaszáradatot zúdít rád mert elhagyta az ügyeletes kanja, tanácsot kér milyen ruha áll jól neki,nem ér rá soha,de nem is mondja hogy ne találkozzatok (azért meg legyen a csicskása reménye,amivel előnyöket lehet kicsikarni) Szíveségeket kér tőled,de ő soha nem tesz semmit meg ,mert annyi dolga van.
Aranyos vagy ,kedves vagy ,megértő vagy.lefordítva : csicska vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!