Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a az alacsonyság a leghátrányosabb tulajdonság
egy férfinál?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy ha egy férfi 165 cm vagy alacsonyabb akkor van a legnehezebb dolga.
Úgy látom egy elhízott vagy nem helyes, teljesen nőies pasi is előbb találja meg a párját ha normális magassága van
Amúgy nem az abszolút magasság a lényeg hanem a relatív, egy 190 cm -s nőnek nyilván a 180 cm -s férfi nem magas.
Mellesleg szerintem pl. a drog függőség nagyobb hátrány csak hogy egyet mondjak a sokból.
2017. ápr. 6. 13:03
12/18 anonim válasza:
Valóban az a legnagyobb hátrány. Saját bőrömön tapasztalom. Egyetemista jóképű, intelligens, értelmes és becsületes srác vagyok, de még sosem volt barátnőm, mert akiről azt gondoltam, hogy "Na ő lehet tényleg más mint a "többi és lehet nála esélyem", az is visszautasított az alkatom miatt és mindez csak azért, mert csupán 170 cm-re nőttem meg. Természetesen a sok pénz - mint ezer más dolgot - mindent megold, de valódi szerelmet úgy sem fogsz kapni. Nekem az meg nem hiányzik, hogy a csaj a szürke hétköznapokon folyton a vásárlásért kuncsorogjon és szemmel láthatóan ripacskodjon az ágyban miközben alig várja, hogy vége legyen az együttlétnek. De a többi alacsony ismerősöm sincs jobb helyzetben. Max 2-3 akinek anno volt gyomra valamilyen kompromisszumkapcsolatot kötni, de ők sem élnek boldog párkapcsolatban.
2017. ápr. 6. 13:26
13/18 anonim válasza:
1 milliárd kis kínai nem ezt mondaná :D De nem is a 180 cm-es nők között keresgélnek.
12 -es ,akkor gyúrd ki magad vagy menj el birkózni ,boxolni ne itt sajnáltasd magad. Vegyél fel magas talpú sportcipőt rejtett magasító betéttel .Kompenzálni kell a megváltoztathatatlan tulajdonságokat. Ha pénzzel nem akarod ,akkor kinézet változtatással kell.
2017. ápr. 6. 14:45
14/18 anonim válasza:
en mindig azt gondoltam sose jonnek ossze alacsony sraccal aztan megismertem a baratomat aki 165 cm es kb 1 centivel magasabb nálam:D elottem is voltak par honapos kapcsolatai es egyik sem a magassaga miatt ert veget. mi meg mar 6 eve egyutt vagyunk :D szoval szerintem ha a személyiségével kompenzalja es egyebkent jo az osszhatas, a stilus, akkor nem lehet akkora akadaly.
2017. ápr. 6. 14:57
15/18 anonim válasza:
A nők valóban nem nagyon választanak alacsony srácot, de hát ösztönlények, el kell nézni nekik.
2017. ápr. 6. 15:00
16/18 anonim válasza:
#15: Végül is igazad van. Többször fordult elő már velem, hogy ismerkedtem egy alacsony, duci lánnyal (nem kompromisszumból, hanem, mert számomra alapból kevés az a lány, aki kifejezetten nem tetszik), de amikor el szerettem volna hívni egy kellemes beülős helyre, akkor reflexszerűen közölte, hogy sajnálja, de nem akar tőlem semmi, neki nem jövök be, mert alacsony vagyok (ő viszont volt vagy 158 centi! ) és a magas srácokat kedveli. Akkor azt gondoltam, hogy ennek így semmi értelme, hogy akárkinél bepróbálkozok, mindig ezt a "ítélethirdetést" kell viszont hallanom.
2017. ápr. 6. 15:13
17/18 anonim válasza:
Nehogy azt hidd. A farok kicsi mérete nagyobb hátrány.
2017. ápr. 6. 18:06
18/18 anonim válasza:
Én azt mondanám mindenkinek a saját "hátránya" a legnagyobb. Azonban abban egyetértek a kérdezővel hogy a 170 cm alatti magasság erősen nehezítő tényező. A párom 168 cm szóval mindig van esély de tény hogy a magasság előny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!