Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a az alacsonyság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a az alacsonyság a leghátrányosabb tulajdonság egy férfinál?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom hogy ha egy férfi 165 cm vagy alacsonyabb akkor van a legnehezebb dolga.

Úgy látom egy elhízott vagy nem helyes, teljesen nőies pasi is előbb találja meg a párját ha normális magassága van

2017. ápr. 6. 10:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
A szegénység az. Csajozás szempontjából akár gnóm is lehetsz ha 500 eurósokkal törlöd ki a segged nap mint nap.
2017. ápr. 6. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:

#1 nem mond hülyeséget amúgy... ismerek 170 cm magas srácot, akinek több csaja volt mint nekem az tuti.

Hosszú távúra szinte alkalmatlan, mert megbízhatatlan, de attól még hatalmas csajozó gép a magassága ellenére.

MERT van kisugárzása.

2017. ápr. 6. 11:03
 3/18 A kérdező kommentje:

1. Ez baromság. Magyarországon jellemző a szegénység, egyes megyékben mély szegénység. Tömegek vannak hitel csapdában. Csomó ismerősöm szegény.

Mégis azért a legtöbben kapcsolatban vannak

2017. ápr. 6. 11:04
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem. A második leghátrányosabb. Az első az intelligencia hiánya, ami magával hozza a rossz kommunikációs képességet, ostobaságot, felszínességet, stb., mindazt amitől egy pasi nem lesz vonzó személyiség.

De ha minden másban átlagos, vagy kicsit az átlag feletti a pasi, akkor az alacsonyság messze az első helyre ugrik.

Borzasztó nagy átok.

Ne kérdezd meg, honnan tudom.

2017. ápr. 6. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az önbizalomhiány, a negatív kisugárzás a legnagyobb hátrány. Minden más kompenzálható. Ismerek alacsony férfiakat egészséges önbizalommal, pozitív kisugárzással, sose voltak csajozási problémáik, sőt! De ugyanez igaz a soványságra, kövérségre, anyagi nehézségekre, előnytelen arcra is! Minden kompenzálható önbizalommal és pozitív kisugárzással!
2017. ápr. 6. 11:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi éretlenség a leghátrányosabb, amely magában foglalja a panaszkodást, a nyavalygást, a felelősség másokra hárítását, az áldozati gondolkodást, az önkritika teljes hiányát stb.
2017. ápr. 6. 11:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát biztosan nem előn, legalábbis meglehetősen kevés nő van IMHO, aki kifejezetten az alacsony férfiakat keresi. Ettől függetlenül egy jó személyiséggel egy alacsonyabb férfi is"el tudja adni" magát.
2017. ápr. 6. 11:45
 8/18 anonim ***** válasza:

165 centi volt a kérdés. Nem hiszem, hogy ne lennének csajozási problémák. Tudom, miről beszélek. Nem vagyok megkeseredett, voltak-vannak kapcsolataim, már nem akadályoz semmiben az alacsonyságom, de tartom a véleményemet: a leghátrányosabb tulajdonságok egyike.

2017. ápr. 6. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem, nekem pl bejönnek az alacsony pasik

A leghátrányosabb külső tulajdonság a kövérség, igénytelenség

2017. ápr. 6. 11:55
 10/18 anonim ***** válasza:
A poén az, hogy 178 centi vagyok, a barátnőm 173-175 körül és hetente megkapom, hogy lehetnék magasabb. 20F
2017. ápr. 6. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!