Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a az alacsonyság a leghátrányosabb tulajdonság egy férfinál?
Azt tapasztalom hogy ha egy férfi 165 cm vagy alacsonyabb akkor van a legnehezebb dolga.
Úgy látom egy elhízott vagy nem helyes, teljesen nőies pasi is előbb találja meg a párját ha normális magassága van
#1 nem mond hülyeséget amúgy... ismerek 170 cm magas srácot, akinek több csaja volt mint nekem az tuti.
Hosszú távúra szinte alkalmatlan, mert megbízhatatlan, de attól még hatalmas csajozó gép a magassága ellenére.
MERT van kisugárzása.
1. Ez baromság. Magyarországon jellemző a szegénység, egyes megyékben mély szegénység. Tömegek vannak hitel csapdában. Csomó ismerősöm szegény.
Mégis azért a legtöbben kapcsolatban vannak
Nem. A második leghátrányosabb. Az első az intelligencia hiánya, ami magával hozza a rossz kommunikációs képességet, ostobaságot, felszínességet, stb., mindazt amitől egy pasi nem lesz vonzó személyiség.
De ha minden másban átlagos, vagy kicsit az átlag feletti a pasi, akkor az alacsonyság messze az első helyre ugrik.
Borzasztó nagy átok.
Ne kérdezd meg, honnan tudom.
165 centi volt a kérdés. Nem hiszem, hogy ne lennének csajozási problémák. Tudom, miről beszélek. Nem vagyok megkeseredett, voltak-vannak kapcsolataim, már nem akadályoz semmiben az alacsonyságom, de tartom a véleményemet: a leghátrányosabb tulajdonságok egyike.
Nem, nekem pl bejönnek az alacsony pasik
A leghátrányosabb külső tulajdonság a kövérség, igénytelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!