Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sikeres az internetes ismerkedés is?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok és még nem volt barátnőm.
Jelenleg egy társkeresőn meg Badoo-n próbálkozom, de semmi sikert nem értem el. Nem néznek meg nem írnak vissza.
Viszont itt van fent egy erről szóló kérdés és rengetegen írják a siker sztorijaikat.
Mit csinálok rosszul? :(
2017. ápr. 6. 09:00
1/8 anonim válasza:
Mi itt gyakorin ismerkedtünk meg a Párommal, nem rég volt az első évfordulónk, és már tervben van a saját ház, házasság, család, stb. Így én azt mondom, hogy lehet sikeres. Viszont konkrétan a Badoo-ról nem tudok sajnos véleményt/tapasztalatot írni.
2017. ápr. 6. 09:41
2/8 anonim válasza:
Sajnos szerencse is kell hozzá. Én kb 6 évig voltam fent egy társkereső oldalon, de már csak pár hetente léptem be, amikor egy 1 hete regisztrált srác rám írt. 1 éve jegyesek vagyunk és együtt élünk. Én 6 évet vártam rá, neki 1 hét kellett. Szóval szerintem nagy adag mázli is kell
2017. ápr. 6. 10:32
3/8 anonim válasza:
Barátnőm testvére is így szerzett pasit kb másfél éve, azóta már jön a gyerek.
2017. ápr. 6. 10:54
4/8 anonim válasza:
Lehet, de ha élőben nem tudsz ismerkedni legalább egy minimális szinten, jó eséllyel online is "elvérzel" majd.
2017. ápr. 6. 11:36
5/8 anonim válasza:
Lehet, de ehhez a fiúknak nagyon jó külsővel kell rendelkezni, és akkor is szerencse kell hozzá...
2017. ápr. 6. 11:53
6/8 anonim válasza:
A badoo egy kalap szar, a társkeresők legalja, tele fogyatékos, analfabéta emberekkel meg cigányokkal. A társkereső oldalak, mint a love.hu, parom.hu, stb. csak a lehúzásról szólnak. Én a tindert tudom javasolni, szerintem az a legnormálisabb, ott a legjobb a felhozatal. Sok a diplomás, dolgozó csaj.
2017. ápr. 6. 12:36
7/8 anonim válasza:
Mi 22 évesek vagyunk. Igaz mi nem társkeresőn ismerkedtünk meg, hanem egy játékon belül 15 évesen, de azóta is együtt vagyunk és 2 éve már együtt és élünk. Szóval nem lehetetlen az ilyen, de azért egy kis szerencse is kell hozzá. A társkereső oldalak meg azért nem a legjobbak, mert ha nem vagy egy 10ből 10es, akkor lapoz tovább és még csak egy szóra sem méltat téged, pedig lehet te lehettél volna élete szerelme.
Fiatal vagy még, ne függj görcsösen ezen a témán és majd eljön idővel a nagy ő is.
2017. ápr. 6. 14:17
8/8 anonim válasza:
Lehet, de nagyon kicsi az esély. Az ego tuning, lehúzás, kamuzás tönkretette ezt a hajdan állítólag aranybánya ismerkedési formát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!