Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy azt éreztétek, hogy valaki borzasztóan odáig van értetek?
Úgy értem, hogy amikor a közelébe mentetek, szinte látszott rajta, hogy remeg az egész teste, el is pirult, zavarban volt, akadozva beszélt, esetleg néha el-elcsuklott a hangja...
Milyen hatással van rátok a tudat, hogy valószínűleg nagyon könnyen megkaphatnátok azt az illetőt? Hogy élik meg a férfiak az ilyet és hogy élik meg a nők?
Szerintem van ennek valamiféle "varázsa", hogy a személyem, a jelenlétem ilyen hatást tud gyakorolni valakire. Meg tudja dobogtatni az ember szívét nemtől függetlenül, amellett, hogy nagyon szexi is tud lenni.
Van esetleg olyan, aki miután ezt észlelte egy ellenkező neműn, utána játszadozni, flörtölni kezdett vele? Nagyon csúnya dolog, de ez egy anoním oldal, be lehet vallani.
Volt. A jelenlegi páromat, mikor megismertem, azonnal tudtam, hogy tetszem neki, mert állandóan zavarban volt a társaságomban, pillanatok alatt elpirult, ha beszéltünk akkor meg hatványozódtak ezek, és aztán be is vallotta, hogy odáig van értem.
Én nem játszadoztam vele, mert nekem is nagyon bejött, viszont nagyon imponált, hogy ennyire kifordítottam magából, mert amúgy egy nagyon határozott, karakán pasi, nem könnyű zavarba hozni :)
"remeg az egész teste, el is pirult, zavarban volt, akadozva beszélt, esetleg néha el-elcsuklott a hangja.."
Túlsok romantikus, nyàlas filmet nézel szerintem :DD
Igen, volt. Legyezgette nagyon a hiúságom, de igyekeztem távolságtartó lenni. Aztán idővel én is elkezdtem hozzá vonzódni és ez azóta is tart.
N
Volt, ráadásul egy helyen dolgozunk (még mindig).
Nagyon látszott rajta, én meg tudtam, hogy nem is fogok belekezdeni. Nem a munkahely miatt, hanem mert nem volt semmi komoly elképzelésem vele, játszani meg nem akartam a leányzóval.
Sokat beszélgettünk, aztán sikerült nagy nehezen megbeszélni, hogy én nem szeretnék tőle semmit.
31F
Nő vagyok, és a reakcióm teljes mértékben attól függ, hogy nekem tetszik-e a másik (nem hiszem, hogy férfiaknál ez másképp működik).
- aki nem tetszett: borzasztó kínos volt, míg végül ki nem mondtam udvariasan, hogy nem lesz köztünk semm, nem játszadoztam;
- aki tetszett: ő most a barátom. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!