Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon megvalósul évről évre egyre erősebben egy kaszt jellegű rendszer?
Jól van balázska :D
Látom már ide is beloptad magad.
Ez most valami összeesküvéselmélet?
Az átlag magyar nem tehetős és jómódú. Magyarország és Budapest nem egy Római Part, I. II. XII. kerület egyvelege, tehát nem tudom honnan jön ez az egyre több a gazdag akik irányítják az országot, és megmondják a kisebbségben élő középosztálynak és szegényebb rétegeknek, hogy ki mikor mit csinálhat.
örök idők óta különböző anyagi helyzetű csoportok voltak, és aaz se ami mondás, hogy hasonló a hasonlóval...
Ennek meg semmi köze a szaporodáshoz, mert a szegények nek is van gyerekük.
Nézz csak szét BAZ megyében...
Izé... a metrón, buszon utazó csórókat a szintén metrón, buszon utazó iPhone-os tehetősek nézik ki maguk közül, miközben az iPhone-jukat bújják? :D Ráadásul azért, mert nincs autója és tömegközlekedik? :D
Valaki szerintem a saját fejedből figyel Téged és táplálja a saját kisebbségi érzésedet. Nekem ötezer forintos hagyományos telefonom van, a tömegközlekedésen könyvet olvasok vagy nézem a kilátást, turkálóból öltözködöm, mert szeretem az egyedi és jó minőségű ruhákat (meg nem mellékesen igyekszem védeni a környezetünket), az ugyan nincs rám írva, hogy nincs saját házam, de sose éreztem úgy, hogy bárki is ilyen szemmel méregetne, az én fejemben nem suttog "a hang" ilyeneket. Ráadásul az emberek háromnegyede a telefonjába mélyül, némelyikük szinte ön- és közveszélyes, olyan szinten nem figyel a környezetére, nemhogy az utastársait elemezgetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!