Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a párkapcsolatra éretlen, komolytalan lányokat találom meg?
Figyelt kérdés
30f2017. ápr. 3. 18:42
11/22 Krukutyán Levente válasza:
Ez a vonzás törvénye.
12/22 anonim válasza:
Cseréljünk elérhetőséget és amint összejövünk egy csajjal küldjük át egymáshoz! Én mindig az érett, komoly nőkkel jövök össze holott én még viszonylag éretlen vagyok és komolytalanabb totál más típusú kapcsolatra vágynék.
13/22 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném a fiúktól...
28/l
14/22 A kérdező kommentje:
Meg is mondtam egy lánynak a szemébe, szó szerint hogy "komolytalan vagy éretlen és gyerekes, fogalmad sincs, férfikhoz, úgy, hogy ezt most itt hagyjuk abba. Párkapcsolatra vágyom és veled ezt nem lehet. Nem játszadozni akarok mit a tinik, úgyhogy itt legyen vége." és így váltunk szét.
2017. ápr. 3. 20:01
15/22 anonim válasza:
Szerintem így kioktani valaki mást is éretlen gondolkodásra vall.
16/22 anonim válasza:
Miért a párkapcsolatra éretlen, komolytalan férfiakat találom meg?
18/22 anonim válasza:
:D szerintem meg pont az ellentétek vonzzák egymást történet van ilyenkor.
19/22 anonim válasza:
Lehet túl nyomulsz és megijednek.
20/22 anonim válasza:
Ez a monológ,pont be is mutatja,hogy miért. Hogy jösz te ahoz hogy így kioktass valakit. A 30 + korosztályt célozd meg,ott majd kapsz választ is az oktató célú szövegedre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!