Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonságokkal van esélyem párkapcsolatra?
A kérdést nem egy unatkozó tini tette fel. Komolyan szeretnék válaszokat kapni, lehetőleg mellőzve az inzultálást. Akkor kezdeném is a felsorolást:
- bipoláris zavarra utaló jelek (egyszer a magasban, máskor a mélyben van a hangulatom
- nem vagyok társasági ember (pár (3-4) fős összeröffenés még jöhet
- nem vagyok jó a gyakorlati dolgokban (konkrétan autisztikus, Asperger-szerű tüneteket produkálok, bár ez nem bizonyított orvosilag)
- könnyen felbőszülök, de nem vagyok haragtartó
Most néhány pozitívabb dolog:
- nagyon tudok szeretni, gyorsan kötődöm
- ha feloldódtam, egész jól tudok beszélni, sztorizni, viccelődni
- őszinte vagyok és egyenes, úgy, hogy igyekszem nem megbántani a másikat
- nem iszom, nem dohányzom (alkalmakkor sem)
A fentiek fényében milyen árunak számítok a párkapcsolati piacon? (Külső tulajdonságokat direkt nem írtam.)
F
Véleményem szerint arra van esélyed, hogy egy átlagos nőcskét összeszedj, de mondjuk egy Adriana Lima típusú bombázónál esélyed sem lenne.
Ahhoz sokat kellene változnod.
"#2 És mégis ki akar egy műnőt összeszedni? Az évek alatt megfigyeltem, hogy amit a férfiak 90%-a átlagosnak tart, nekem azok a nők szépek."
>Megnyugtatlak, hogy mindenki. :D A Victoria Secret modelljei a világ legjobb női közé tartoznak, aki azt mondja, hogy nem járna azok közül egyel, az hazudik. Lima pedig nem műnő, tudomásom szerint csak a melle lett plasztikázva, ez kb. olyan, mintha egy pacák elmegy hajátültetésre.
A másik pedig az, hogy szeretném lerombolni az illúziódat:
Az átlagos nőcskéket nehezebb felszedni mint a bombázókat. Mert nekik nincs benne a valóságukban az, hogy bejöjjenek a pasiknak, ezért gyakran önbizalomhiánnyal rendelkeznek. És ha odamegy valaki hozzájuk ismerkedni, eleve azt feltételezik, hogy valami rosszat akarnak. Ezzel szemben, HA rendben van a személyiséged, egy jó nőt egyszerűbben felszedhetsz, mert az tudja kezelni a helyzetet, ráadásul mivel meg van elégedve magával, nincs oka haragudni a világra.
Ennek fényében te valószínűleg nem azzal a csajjal fogsz összejönni még az átlagosak közül sem, aki valamennyire megfelelne, hanem azzal, aki VÉLETLENÜL összejön. Az meg nem is biztos, hogy tetszeni fog neked, de mivel nincs más, beletörődsz.
SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS. Ha jót akarsz... ha meg nem, akkor vagy egyedül maradsz, vagy egy olyan nő mellett éled le az életed, aki nem is igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!